You have to be different, to make a difference!

Contact

You have to be different, to make a difference!

Contact Informatie

Different Coaching Eindhoven
Kom nu vrijblijvend kennismaken!

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven (hoofdkantoor op de iconische locatie het Evoluon!), maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk. Verder geven wij Workshops en Trainingen bij bedrijven, universiteiten en instellingen (zie ook onze Werkwijze).

Volg ons ook op Twitter @DiffCoa of op LinkedIn

Uw naam

Uw email

Uw bericht

IMG_4813
logo_ACPI
erkend-loopbbaanprofessional
LOGOVEC

Different Coaching Eindhoven
Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

Paradijslaan 32a (centrum)
5611 KN, Eindhoven

Lichtstraat 175 (centrum)
5611 XD, Eindhoven

T: 06-22391943 of het Evoluon op: 040-2504620
E: info@DifferentCoaching.nl
I: www.DifferentCoaching.nl

Different Coaching is onderscheidend!
Onze slogan is: ‘You have to be different, to make a difference’. Dat geldt natuurlijk ook voor Bureau Different Coaching zelf. Wij onderscheiden ons heel duidelijk in de markt door uitsluitend te werken met zeer ervaren WO-opgeleide Coaches, geaccrediteerd door de branche organisaties Noloc en de internationale Association of Career Professionals International (ACPI), aangesloten bij de Nobco en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC), met een groot netwerk. Deze Coaches hebben allen zware (internationale) Bestuurs- en Management ervaring en komen uit de praktijk, zodat zij alle vakgebieden en problematiek zelf goed kennen, ook inhoudelijk meteen met excellente expertise kunnen ondersteunen, en verder weten waar directie en managers op letten bij het selecteren van de juiste medewerkers en loopbaanmanagement. We kennen dan ook een hoge succesrate bij onze opdrachten! Want om extra waarde te kunnen toevoegen aan ondernemingen, managers en werknemers moet je anders zijn.

 

Blijf op de hoogte!