Bent u een DirecteurGrootAandeelhouder (DGA) of een Oprichter en Eigenaar? Dan heeft u te maken met specifieke uitdagingen. Hoe groei ik mijn bedrijf? Van start-up naar scale-up? Hoe professionaliseer ik mijn bedrijf? Hoe versterk ik mijn ManagementTeam (MT)? Wil ik mijn bedrijf verkopen? Hoe doe ik dat zo optimaal mogelijk? Hoe vind ik de juiste mensen? Hoe zorg ik voor mijn work-life balance? Hoe ga ik om met spanning en stress?

Dit type vragen en nog veel meer komen aan bod bij DGA Coaching en begeleiding. Wij helpen DGA’s doelgericht en met veel bedrijfskundige expertise om hun bedrijf te groeien en daarnaast ook hun persoonlijke competenties te verbeteren. Samen creëeren we een nog beter bedrijf voor de toekomst, met werknemers waar we het beste uit halen. We werken uitsluitend met WO opgeleide Coaches met een zware Bestuur of Ondernemers achtergrond. Zodat u altijd voorzien bent van de meest actuele kennis op het gebied van Besturen, Leiderschap, en Management. En zodat u op uw niveau kunt praten met Exceutive Coaches die zelf vanuit de praktijk alle problematiek zeer goed kennen.

DGA Coaching en begeleiding

Enkele voorbeelden:

 • Samenwerking eigenaren en bestuur
  • Wij verbeteren de samenwerking door een heldere Analyse en duidelijk Organisatieadvies of Facilitatie
 • Nieuwe Organisatiestructuur organisatie
 • Verbeteren Competenties en Leiderschap DGA en Bestuur
 • MT verbetering en versterking
 • Verbetering Competenties leden Management Team
 • Persoonlijkheidstesten, Talent Analyses
 • Strategisch HRM projecten
 • Verkoop Bedrijf
 • Stress reductie DGA
 • Burn-out problematiek DGA
 • Work-Life Balance DGA

talentvolle loopbaanbegeleiding

Op onze site en Social Media vind u veel referenties over ons terug. Gemiddeld worden wij met een dikke 9 beoordeeld door onze clienten, daar zijn we erg trots op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Aarzel dan niet om rechtstreeks met ons contact te zoeken. We horen heel graag van u!

Lees verder over: Executive Coaching, Bedrijfscoaching