Update: het Ontwikkeladvies

Update: Op dit moment is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden, maar weer werken er hard aan om dit wel weer mogelijk te maken. Laat nu je gegevens achter zodat we je onmiddellijk kunnen registreren zo gauw dit weer kan.

Het Ministerie van Sociale Zaken stelt een budget ter beschikking voor enkel geaccrediteerde bureau’s om kosteloos Ontwikkeladvies te geven aan alle Nederlanders, werkend en ook niet werkend, die hier in geïnteresseerd zijn. Per persoon is er een bedrag van €700,- inclusief BTW ter beschikking gesteld. Dit vanwege de ingrijpende Corona maatregelen en de gevolgen in Nederland voor werkenden, en niet werkenden.

  • Het Ontwikkeladvies bevat een uitgebreide Arbeidsmarktscan voor jou, toegespitst op jouw wensen en competenties
  • Daarnaast ontvang je een lidmaatschap van Different Coaching waardoor je via ons platform beroepen, opleidingen, beschrijvingen, salarissen en vacatures kosteloos kunt bekijken
  • Verder zijn er 4 uren Coaching voor je beschikbaar
  • Je kunt het Ontwikkeladvies volledig online doen of je bent welkom bij ons op kantoor
  • Mocht je iemand anders willen aanmelden, dan kan dit natuurlijk ook
  • We hebben de administratie helemaal voor je gestandaardiseerd, we vullen een en ander samen in en dienen vervolgens de aanvraag in bij het Ministerie. Zij handelen dit verder direct met ons af. Je hoeft er dus bijna niets voor te doen.

Reageer snel en registreer je vandaag via onze webshop door je gegevens achter te laten. We nemen meteen contact met je op.