Executive coaching

Als u op zoek bent naar Executive coaching (MT en Directie Coaching), een externe sparring partner op hoog niveau, dan bent u bij Different Coaching aan het juiste adres. Bij ons krijgt u coaching van een gedreven General Manager/CEO. Zij werkte in Azië, de VS en Europa als bestuurder voor multinationals, waaronder Shell en DSM, voordat zij haar eigen bedrijf ‘Different Coaching’ oprichtte. Different Coaching richt zich op Loopbaan-, Management-, en Bedrijfscoaching en ondersteunt medewerkers, bedrijven en organisaties om hun persoonlijke, team en business performance te verbeteren.

LOGOVEC

 

 

Verfrissend

Het wordt door onze klanten als zeer verfrissend ervaren: Executive coaching van Different Coaching. Executive coaching betekent bij ons meedenken zonder te oordelen, optreden als sparring partner en adviseren op basis van zware leidinggevende en bestuurservaring. Executive coaching is coaching op het hoogste niveau, voor managers en leiders op het hoogste niveau.

Executive coaching: zowel werkinhoudelijk als persoonlijk

Omdat Different Coaching ook beleidsplannen en andere strategische documenten opstelt, kunt u de expertise van Different Coaching gebruiken om zelf  uw beleidsmatige ideeën en problematiek te bespreken en te toetsen. Zo wordt Executive coaching een klankbord, zowel inhoudelijk als ook persoonlijk. Inspirerend en altijd resultaatgericht.
Lees hier meer over onze diensten: Bedrijfscoaching, Loopbaanbegeleiding, of Outplacement.

Volledig onafhankelijk

Veel cliënten zijn erg positief over de diensten van Different Coaching. Different Coaching haalt het beste in mensen naar boven door kritisch te zijn, mee te denken en expertise en optimisme aan te reiken. En dat altijd onbevooroordeeld en onafhankelijk.

Interesse in Executive coaching bij Different Coaching? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het kantoor van Different Coaching zetelt in Eindhoven, maar wij maken afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Judith over Coaching

Gerelateerde artikelen

The Carrot Principle

In 'The Carrot Principle - How the Best Managers Use Recognition…

Executive Coaching bij Complexiteit

Als directeur of manager komt u vaak in aanraking met complexe…

Meer bereiken met Executive Coaching

Werken voor een groot bedrijf zal voor iedereen een uitdaging…

Verandermanagement met Vertrouwen

Een bedrijf zou zijn toekomst moeten toevertrouwen aan zijn werknemers.…