Jobcoach Eindhoven

Welkom bij Jobcoach Eindhoven!
Different Coaching is al vele jaren actief in Eindhoven en verre omgeving als uw Jobcoach. Job coachen kent verschillende aspecten. Het kan gaan om het vinden van een nieuwe baan, het maken van keuzes in je huidige baan, het ontdekken van jouw sterktes en nog veel meer. Wij maken gebruik van individuele, op maat gemaakte trajecten. En houden de benodigde spiegel voor. Vandaar dat onze succesrate zeer hoog is. Dit geldt ook voor jobcoaching in het geval van reïntegratie of bij 50+ jobcoaching, vaak sterk uitdagende trajecten met verschillende problematiek. Echter met de juiste expertise en training vinden wij een passende oplossing.

Trajecten bij Jobcoach Eindhoven

Ieder traject is anders omdat ook iedere Coachingsvraag anders is. Wij bepalen samen met jou het ideale traject. Dat kan gebruik maken van rollen spellen, competentie testen, maar kan ook concreet gaan om een jobsearch of sollicitatietraining. We nemen hiervoor de tijd, en besteden de benodigde en gewenste aandacht aan iedere stap. Ook bij moeilijkere trajecten gaan wij door tot wij het resultaat bereiken. Je kunt dan ook met werkelijk alle loopbaanvragen bij ons terecht.
Wij werken met zeer ervaren specialisten die verder ook geselecteerd zijn op hun inspirerende en communicatieve vaardigheden. Zij hebben veel expertise, en kennen de locale markt goed. Je zult het resultaat merken!

Lees meer over Jobcoaching of neem meteen contact met ons op.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen

Interview_Judith_Migchels_Eindhoven_Business

Professionele Coaching in Crisis

Coaching in crisis Meer dan ooit hebben we als mens en maatschappij…
Interview_Judith_Migchels_Eindhoven_Business

Artikel Eindhoven Business met Judith Migchels

You have to be different to make a difference Trots staat ir.…
Interview_Judith_Migchels_Eindhoven_Business

Denk aan je Opleidingsbudget

De zomer is nu toch echt voorbij en het jaareinde komt er al…
Interview_Judith_Migchels_Eindhoven_Business

Purpose vol werk doen!

De arbeidsmarkt is veranderd: 36% van de werknemers wilt,…