Loopbaanadviseur

Heeft u behoefte aan begeleiding en/of advies van een ervaren Loopbaanadviseur? Different Coaching te Eindhoven geeft u de begeleiding waar u behoefte aan heeft: begeleiding en advies op maat. Omdat Coaching altijd maatwerk is.

Coaching in verschillende vormen

Coaching van een ervaren Loopbaanadviseur kan gaan om coaching, waarbij de richting van jouw loopbaan centraal staat, maar ook om het verbeteren van persoonlijke competenties. Actuele thema’s zijn bijvoorbeeld: ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘Hoe kom ik daar?’, time-management, conflicthantering, personal en team performance, gesprekstechnieken en situationeel leiderschap.

Andere zaken waarbij de Loopbaanadviseur van Different Coaching ondersteuning kan bieden zijn eventuele arbeidsconflicten, een ontslag, contractonderhandelingen of omgaan met burnout of overspannenheid.

De Loopbaanadviseur van Different Coaching

Bij Different Coaching wordt u altijd door een ervaren Loopbaanadviseur begeleid. Het bureau onderscheidt zich door middel van een Coach met zware leidinggevende- en bestuurservaring, naast de benodigde Coaching en Psychologische achtergrond. Hierdoor kan de Coach niet alleen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanplanning advies geven, maar ook als sparringpartner optreden bij inhoudelijke zakelijke dilemma’s.

Interesse

Heeft u interesse om eens met een Loopbaanadviseur van Different Coaching om de tafel te zitten? We zijn u graag van dienst door uw vragen te beantwoorden of door tijdens een intakegesprek uw situatie te bespreken. Neem daarvoor direct contact met ons op via de site.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Outplacement

Gerelateerde artikelen

Onverwachte wending in jouw Loopbaan?

Iedere loopbaan heeft onverwachte wendingen en er zijn altijd…

6 Tips voor een carrière switch

Ontevreden over je huidige baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging…

Altijd op zoek naar je bestemming?

Altijd op zoek naar je bestemming? Ben je ook al tijden…

Welk loopbaanmodel past best bij jou?

Misschien heb jij jezelf al eens horen zeggen: ‘Ik ben niet…