Management Coaching

Wilt u dat u en uw werknemers zich constant blijven ontwikkelen en dat ze het beste uit zichzelf halen? Wilt u dat uw organisatie optimaal presteert, zo efficiënt en effectief mogelijk? De Management Coach van Different Coaching heeft niet alleen de juiste trainingen op het gebied van coaching en (bedrijfs)psychologie gevolgd, ook heeft de Coach jarenlange (internationale) ervaring in het bedrijfsleven. Actuele thema’s bij Management coaching zijn onder andere: individuele en team performance versterking, situationeel leiderschap, conflicthantering, Beleidsplannen & Strategie en Change Management. Different Coaching werkt in het Bedrijfsleven en de Industrie, maar eveneens voor Ziekenhuizen, Scholengemeenschappen en het Bankwezen.

LOGOVEC

 

 

Tweezijdige coaching

De Management coaching van Different Coaching is enerzijds gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de coachee. Wat zijn de sterke en zwakke punten van de coachee? Hoe kan hij/zij zichzelf blijven ontwikkelen? Daarnaast is ook de inhoud van de  positie van de coachee belangrijk. De coachee gebruikt de Management coaching  sessies om belangrijke en moeilijke beslissingen te bespreken. De Coach is dan een ervaren sparringpartner, die inhoudelijke zakelijke kennis gebruikt om de coachee te helpen. Zo lukt het de coachee om out of the box  te leren denken, om de dingen eens van een andere kant te bekijken en om de juiste beslissingen te nemen.

Management Coaching voor u

Wilt u de mogelijkheden van Management coaching eens met ons bespreken? We zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken, dan beantwoorden we graag al uw vragen.

Ons kantoor is in Eindhoven gevestigd, maar wij afspraken door heel Nederland. Desgewenst zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen

Charisma and Leadership Strengths

Research findings reported in the Journal of Management show…

De Beste Management Coaching

Veel bedrijven zijn op zoek naar een manier om hun performance…

Six Essential Leadership Skills For Today's Leader

As of July 2014, log on to Amazon and you'll find 116,796 titles…