Outplacement traject

U vraagt zich af wat een outplacement traject is of wilt er meer over weten? Dan bent u aan het juiste adres bij Different Coaching. Er is sprake van outplacement als iemand zijn of haar baan kwijtraakt na een reorganisatie of door een arbeidsconflict. Het outplacement traject is er vervolgens op gericht om mensen die hun baan kwijtraken zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt zodat ze snel weer een nieuwe uitdaging vinden.

Optimisme

Bij een outplacement traject kijken we niet alleen naar mogelijkheden voor een nieuwe baan, maar bespreken we ook de gevoelens die loskomen doordat u uw oude baan bent kwijtgeraakt. Sommige professionals blijven zeer negatief na een ontslag, terwijl dat niet nodig is. De Coach van Different Coaching biedt hulp en zorgt er voor dat u snel weer optimistisch naar de toekomst kijkt. Daarna is het belangrijk dat u uw sterke en zwakke punten (onder)kent en leert om die te presenteren naar potentiële werkgevers. Desgewenst bekijken we uw CV, sollicitatiebrieven en social media accounts, zodat u zich van uw beste kant laat zien.

Uw Coach bij outplacement

Het outplacement traject wordt door een ervaren professionele Coach verzorgd. Het gaat meestal om een individueel traject, zodat er snel kan worden geschakeld en het traject specifiek op uw situatie van toepassing is. Vooral hoger opgeleide jongeren, senior medewerkers, en management en MT leden hebben baat bij de inspirerende, resultaat gerichte outplacement begeleiding van Different Coaching.

Heeft u interesse in de outplacement traject diensten van Different Coaching? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We zijn u graag van dienst.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Business Coaching - Different Coaching

Video’s

Judith over Coaching

Outplacement

Gerelateerde artikelen

Interview Women’s issue Eindhoven Business

Fantastisch gaaf Interview in Eindhoven Business voor eerste…

Waarom wordt je niet uitgenodigd, je doet toch zo je best?

Het zoeken naar een nieuwe baan vergt veel tijd en energie.…

Plan A, Plan B en Plan C, heel belangrijk bij Outplacement

If plan A didn’t work, the alphabet has 25 more letters! Stay…

Outplacement in tijden van Corona

Different Coaching is een specialist op het gebied van Loopbaanbegeleiding…