Studiekeuze Eindhoven

Welkom bij Studiekeuze Eindhoven, verzorgt door Different Coaching!

Ben je op zoek naar een Coach die je kan helpen bij jouw studiekeuze? Weet je nog niet precies wat je wilt of wat je kunt? Dan ben je bij Studiekeuze Eindhoven aan het juiste adres! Wij helpen je meteen en hebben veel ervaring en expertise in huis om je goed van dienst te kunnen zijn. Hierbij zetten wij allerlei tools in, die precies op jou worden afgestemd. Omdat natuurlijk iedereen anders is.

Studiekeuze Traject

Wij starten altijd met een zeer uitgebreide Intake. Dan spreken wij over jouw achtergrond, studieresultaten, interesses en persoonlijke activiteiten. Ook kunnen ouders bij deze Intake worden betrokken. Vervolgens maken wij enkele afspraken om beter op alle mogelijkheden en jouw persoonlijk profiel te kunnen in gaan. Ons doel gaat zijn dat jij zelf uiteindelijk een onderbouwde keuze kunt maken, naar aanleiding van onze resultaat gerichte begeleiding.

Voor professionals

Ook voor professionals kan het interessant zijn om opnieuw te gaan studeren. Dan is het zeker aan te raden om hier met een Coach over te spreken. Wat zijn jouw verwachtingen? Wat zijn jouw mogelijkheden? Hoe zal dit uitpakken op de arbeidsmarkt? Deze zaken en meer, komen aan bod in een traject voor professionals. Wij helpen jou snel verder in jouw Loopbaan!

Heb je interesse in een traject bij Studiekeuze Eindhoven, neem dan nu contact met ons op!
We horen heel graag van je!

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen

Volg bij ons een Happy Brein Training!

Bij ons kun je in het najaar Happy Brein Trainingen volgen.…

Studiekeuze in tijden van COVID

Heel belangrijk nu, studiekeuze voor veel toekomstige studenten.…

Waarom wil je je doelen bereiken?

Doelen zijn ze lastig te stellen? Of toch niet? Wat kun je zelf…

6 to-do's om 7:30 ’s ochtends

Nee, succes tover je niet zomaar uit je hoed. Al hebben de…