RET Coaching staat voor Rationeel-Emotieve gedrags Therapie. Bij RET Coaching wordt een methode toegepast die gebruik maakt van cognitief coachen. De achterliggende gedachten van cognitieve psychologie is dat we het leven niet kunnen controleren, maar wel de manier waarop we over het leven denken. De basis van congnitief coachen is het ABC-model. U leert om op een andere manier naar de gebeurtenissen in het leven te kijken en hoe u op een functionele manier met deze gebeurtenissen om kunt gaan.

WAT KUNT U VAN RET COACHING VERWACHTEN?

Different Coaching’s vrouwelijke General Manager en haar Team staan ten alle tijden als RET Coach voor u klaar om samen resultaatgericht te werken aan uw manier van denken, zodat uw emotionele reacties hierop in de voor u juiste richting kunnen worden gestuurd.

RET Coaching start met met een onderzoek naar gevoelens en emoties. Deze worden veroorzaakt door de gedachten die hieraan ten grondslag liggen. Het is dus van belang om deze gedachten te identificeren. Deze kunnen daarna door middel van een actieplan worden aangepakt. Het gehele proces bestaat uit een aantal verschillende stappen:

  • Verzamelen van informatie
  • Bestuderen en begrijpen van de informatie
  • Ontwikkelen van een actieplan
  • In twijfel trekken van actief probleemdenken
  • Vervangen van probleemdenken met nieuw denken
  • Versterken en behouden van het nieuwe denken

De onderdelen die tijdens de RET Coaching sessies worden behandeld worden vooraf samen met u nauwkeurig op u afgestemd.

MEER WETEN OVER RET COACHING?

Wilt u meer informatie over wat RET Coaching precies voor u kan betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu