Wat is een Bedrijfscoach?

Een bedrijfscoach is iemand die u resultaatgericht coacht in het verbeteren van bepaalde facetten binnen uw onderneming door middel van begeleiding en ondersteuning. De bedrijfscoaches van Different Coaching hebben jarenlange nationale en internationale ervaring in verschillende gebieden zoals General Management, Human Resource Management, Marketing en Sales, en Operations Management.

Wat biedt Different Coaching u?

De Bedrijfscoaches van Different Coaching zijn breed georiënteerd en helpen bij het opzetten van organisaties (ook zzp), ondersteunen in HR-Management, begeleiden van reorganisaties, verbeteren van management en team performances en het implementeren van kostenreduceringen. Tevens is Different Coaching sterk in het verbeteren van Sales en Manufacturing, Sales & Operations Excellence.

Naast het verzorgen van Bedrijfscoaching geeft Different Coaching ook Performance en Business workshops en maken we groepsdagen mogelijk, varierend van sessies in Marketing & Strategie en Team Performance Workshops tot trainingen in Sales.

Meer weten over onze Bedrijfscoach?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat een Bedrijfscoach exact voor u kan betekenen? Neem dan online contact met ons op of maak direct geheel vrijblijvend een afspraak.

Video’s

Bedrijfscoaching

Groepscoaching

Gerelateerde artikelen

Kun je als HRM wel wat ondersteuning gebruiken?

HRM is een super interessant en uitdagend vakgebied. Zeker ook…
kantoor Different Coaching

Duurzame Inzetbaarheid

Borgen van arbeidsparticipatie: begin op tijd! Duurzame inzetbaarheid…

Gouden regels Brainstormen

Bij elke organisatie zijn patronen ingesleten die van invloed…

Thuiswerken en productiviteit

Werk je vanuit huis? Dan kan het moeilijk zijn om heel de tijd…