Wat is een Bedrijfscoach?

Een bedrijfscoach is iemand die u resultaatgericht coacht in het verbeteren van bepaalde facetten binnen uw onderneming door middel van begeleiding en ondersteuning. De bedrijfscoaches van Different Coaching hebben jarenlange nationale en internationale ervaring in verschillende gebieden zoals General Management, Human Resource Management, Marketing en Sales, en Operations Management.

Wat biedt Different Coaching u?

De Bedrijfscoaches van Different Coaching zijn breed georiënteerd en helpen bij het opzetten van organisaties (ook zzp), ondersteunen in HR-Management, begeleiden van reorganisaties, verbeteren van management en team performances en het implementeren van kostenreduceringen. Tevens is Different Coaching sterk in het verbeteren van Sales en Manufacturing, Sales & Operations Excellence.

Naast het verzorgen van Bedrijfscoaching geeft Different Coaching ook Performance en Business workshops en maken we groepsdagen mogelijk, varierend van sessies in Marketing & Strategie en Team Performance Workshops tot trainingen in Sales.

Meer weten over onze Bedrijfscoach?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat een Bedrijfscoach exact voor u kan betekenen? Neem dan online contact met ons op of maak direct geheel vrijblijvend een afspraak.

Video’s

Bedrijfscoaching

Groepscoaching

Gerelateerde artikelen

Verbeter jezelf!

Hoe verbeter je jezelf? Merk jij dat je vastloopt? Dat je vastloopt…
teamcoach

Aan koffie denken, geeft al voldoende energie

Laten we eerlijk zijn, veel mensen grijpen naar koffie als…
teamcoach

Hoe je baas overtuigen dat thuiswerk iets voor jou is

Van thuis uit werken is al lang niet meer nieuw, voor millennials…
teamcoach

10 tips voor betere relaties met collega’s

Verbeter je relaties met collega's met deze tien tips Jij…