E-Coaching is hot!

Different Coaching is de E-Coach van Nederland en biedt volledige Coachingstrajecten aan via E-Coaching. Voor de E-Coach is het een geweldige manier om met coachees in contact te komen en te blijven, op afstand. Want E-Coaching kan op ieder moment en op iedere locatie plaatsvinden, die de coachee kiest. Er zijn verschillende vormen van E-Coaching, zo kan het traject via mail en Skype sessies worden gevolgd zonder dat de coachee van huis gaat. Voor werknemers en Managers met drukke agenda’s een buitengewone en efficiënte manier om kennis en bijzondere expertise tot zich te nemen, en zichzelf te verbeteren.

Hoe werkt E-Coaching volgens Different Coaching?

Bij E-Coaching is het belangrijk dat je werkt met een ervaren E-Coach, die precies weet hoe goede trajecten op afstand worden opgebouwd en ontwikkeld. Wij bieden meerdere E-Coaching programma’s aan, allen van hoge kwaliteit en met een hoge successrate. Enkele voorbeelden:

  • E-Coaching 2 maanden: Loopbaantraject ‘Wat wil ik?, Wat kan ik?, Hoe kom ik daar? Een combinatie van Skype en Telecon sessies wekelijks en opdrachten die je zelfstandig thuis uitvoert en via mail inzendt. CV en Social Media optimalisatie, maar ook persoonlijkheidstesten en Sollicitatie en Presentatie Training kunnen deel uitmaken van een E-Coaching traject.
  • E-Coaching 6 maanden: Supervisie en Training via Skype en Telecon sessies, op maat gemaakt. Ook hier krijg je opdrachten voor thuisstudie bij iedere E-sessie aangeboden, waardoor verdieping en verrijking optreedt. Daarnaast kun je individuele cases voorleggen aan jouw E-Coach, waarna feedback en suggesties kunnen worden gegeven.
  • E-Coaching 1 jaar: Competentie verbetering en Management Coaching via Skype en Telecon sessies. Competentie verbetering is complex, maar wij hebben een methode ontwikkeld met een bijzonder hoge succesrate. 360 graden feedback en persoonlijkheid testen, maken onderdeel uit van een traject. Daarnaast wordt aandacht besteed aan time-management, situationeel leiderschap en nog veel meer.

Of je nu voor E-Coaching kiest voor een traject van 2 maanden of 1 jaar, je wordt bij Different Coaching geholpen door ervaren E-Coaches met zware Bestuurs- en Management ervaring, die uit de praktijk weten waar ze over spreken. Daarnaast hebben zij bijzonder veel expertise in Coaching en Training en kunnen zij snel doorpakken voor het beste resultaat. Face-to-Face sessies zijn altijd mogelijk mocht je daar toch behoefte aan hebben, maar in principe kun je een volledig Coachingstraject op afstand volgen.

Qua kosten biedt E-Coaching veel mogelijkheden. In principe is E-Coaching mogelijk voor vrijwel ieder budget. Je volgt al een Coachingstraject via E-Coaching vanaf €500,- exclusief BTW. Vraag naar de mogelijkheden, wij zullen je altijd een traject op maat aanbieden.

Ben je geïnteresseerd in onze E-Coaching diensten? Vraag dan meer informatie aan via de site, We horen graag van je!

 

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen

5 Tips voor meer impact in jouw werk!

5 Tips voor meer impact in jouw werk Mis jij de nodige uitdaging…

7 Tips voor het ontwikkelen van Talent

7 Tips voor het ontwikkelen van Talent in organisaties Talent…

7 Tips om jouw tijd beter in te delen

7 Tips om jouw tijd beter in te delen Heb je ook soms het gevoel…

7 Tips om jouw doelen te bereiken

7 Tips om jouw doelen te bereiken In het leven hebben we verschillende…