Sollicitatietraining_Eindhoven

Sollicitatietraining

Bent u op zoek naar een baan? Different Coaching Eindhoven kan u helpen met het gehele sollicitatietraject. Van uw CV opstellen tot solliciteren, van uzelf presenteren tot de contractonderhandeling. Na de training kunt u uw sterke punten benoemen, uzelf goed presenteren, uw netwerk activeren om vacatures te vinden, vacatures doorgronden en heeft u een perfect CV.  Als het nodig is wordt er ook aandacht besteed aan gespreksvaardigheid. De sollicitatietraining is individueel, dus welke onderdelen wel en niet aan bod komen verschilt per persoon. Het opstellen van uw CV is slechts het begin en vrijwel nooit voldoende om uw droombaan te verkrijgen. U moet uzelf ook kunnen presenteren en aantonen dat u zich blijft ontwikkelen.

De Coach

De sollicitatietraining bij Different Coaching wordt gegeven door een zeer ervaren Coach. De Coach heeft zelf vaak aan de sollicitatietafel gezeten (vrijwel altijd aan de werkgeverskant) en kent daardoor alle ins & outs van een goed sollicitatietraject.

Maak een afspraak of stel uw vragen online:

Sollicitatietraining expertise

Het belangrijkste van een sollicitatietraject is dat u uw goede eigenschappen leert  benoemen en deze professioneel leert presenteren. Bij Different Coaching is veel expertise aanwezig, zodat u uw gespreks- en presentatie-vaardigheden leert verbeteren samen met uw sollicitatietraining Coach.

Wilt u meer weten over sollicitatietraining van Different Coaching? We helpen u graag door een training op maat te verzorgen. Neem direct contact met ons op, dan beantwoorden we uw vragen.
Lees hier meer over onze diensten: LoopbaanbegeleidingManagement Coaching, en Outplacement.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Video’s

Over coaching

Over Leiderschap en Lef

Different Coaching

Gerelateerde artikelen

“Mijn & mijn team’s performance is enorm verbeterd, dankzij Coaching”.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over
Different Coaching? Bekijk onze klantreacties.