Referenties

Wij zijn breed actief in de Industrie en het Bedrijfsleven, in het Bankwezen, en in het Onderwijs en de Gezondheidszorg. Namen van cliënten worden vanzelfsprekend niet vrijgegeven. Hieronder toch enkele reacties van coachees.

Als professional in de gezondheidszorg was ik op zoek naar een stevig coachingstraject om mijn leiderschapsvaardigheden te versterken en loopbaanwensen te verhelderen. Different Coaching onderscheidt zich op haar website met een down to earth benadering i.c.m. expertise en ruime ervaring. Zij maken die belofte dubbel en dwars waar! Ik ben bij hen een traject aangegaan en dat heeft mij in korte tijd al enorm veel opgeleverd. De Coach stelt de juiste kritische vragen. Zij helpt op confronterende, empathische wijze mijn sterke kanten en valkuilen te verhelderen en leert me alternatief gedrag waarmee ik mijn doelen behaal en verder kom!’ – V.

Mijn & mijn team’s performance is enorm verbeterd, dankzij Coaching.

Goede begeleiding van high potentials.

Nu begrijp ik hoe ik met lastige situaties beter kan omgaan.

Ik heb de zin in mijn werk terug!

Wat een inspirerende gesprekken!

Ik ben zeer sterk uit mijn arbeidsconflict gekomen, dankjewel.

‘Gewoon top!! Uitnodigend, uitdagend, vernieuwend, verfrissend’ – R.

Bij Different Coaching een waardevol traject doorlopen. De Coach helpt op een prettige manier inzichten te verkrijgen en patronen te doorbreken door het bieden van heldere en praktische handvatten waarmee je in de dagelijke praktijk direct aan de slag kunt. Judith weet snel tot de kern te komen, is intelligent, ervaren, kritisch en soms confronterend, maar altijd op een positieve en constructieve manier. Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en vormgeving van het traject naar behoefte. Ik heb dankzij Judith echt stappen gezet in mijn ontwikkeling.
– EJ.

Succesvolle overdracht van een familiebedrijf, dankzij MT Coaching!

Ik wist niet dat ik dat in me had.

Ik ben door het glazen plafond gegaan, nooit gedacht!

Different Coaching heeft me geholpen de juiste keuze te maken.

Wat een fantastische baan gevonden!

Fantastische workshop gegeven!

’Ik ben nog altijd dankbaar voor je hulp, wijze woorden en zetje in de juiste richting! Een cadeautje voor jou. Je bent een Topper!’ – M.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.