Loopbaanadvies

Zoekt u professioneel loopbaanadvies van een ervaren Coach? Different Coaching Eindhoven is u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van professionals in het Bedrijfsleven & de Industrie, de Gezondheidszorg, het Bankwezen en het Onderwijs. Of het nu gaat over de juiste carrièrekeuzes maken, arbeidsconflicten oplossen, een nieuwe baan vinden of door het glazen plafond breken: u wordt doelgericht geholpen door Different Coaching.

Loopbaanadvies: eenmalig of traject

Iedere carrièresituatie is uniek. Een loopbaanadvies bij Different Coaching is daarom ook altijd uniek en specifiek op uw situatie van toepassing. Soms wordt voor een traject van meerdere weken gekozen, als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe baan. Heeft u een arbeidsconflict en wilt u advies over hoe daar mee om te gaan, kunnen één of twee afspraken voldoende zijn. Tijdens het loopbaanadvies Intake gesprek bespreekt u dit met de Coach.

Ontwikkel je eigen competenties

Een belangrijk deel van loopbaanadvies bij Different Coaching is het blijven ontwikkelen van iemands kwaliteiten. Het gaat dan niet alleen om werken aan uw zwakke punten, maar juist ook om het nog verder verbeteren van de dingen die u al goed doet. Stilstand is achteruitgang, dus groei is een must. Different Coaching loopbaanadvies helpt u niet alleen erachter te komen wat uw sterke en zwakke punten zijn en uw sterke punten goed te presenteren, maar ook met het verder ontwikkelen van voor u belangrijke competenties. Op verschillende gebieden hebben we veel ervaring in huis. Het kan gaan om situationeel leiderschap, time-management en planning, teambuilding, conflicthantering, gesprekstechnieken en nog veel meer.

Lees hier meer over onze diensten: Sollicitatietrainingen, Management Coaching en Outplacement.
Bent u benieuwd naar wat Different Coaching voor u kan betekenen wat betreft loopbaanadvies? Neem direct contact met ons op om uw vragen te stellen en een afspraak te maken. We zijn u graag van dienst!

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Outplacement

Gerelateerde artikelen

The War for Talent!

Talent Management refers to the required human capital for any…

Los

Vast staat, tot hier kan ik Vast staat, ik heb geen idee Vast…

Millenials, Challenge and Opportunity

Generations, like people, have personalities. Their collective…

Slechts 16% hoogbegaafden haalt universitair diploma!

Hoogbegaafdheid is een combinatie van uitzonderlijke intelligentie,…