LOOPBAANADVIES

Zoekt u professioneel loopbaanadvies van een ervaren en enthousiaste Coach? Different Coaching Eindhoven is u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van professionals in het Bedrijfsleven & de Industrie, de Gezondheidszorg, het Bankwezen en het Onderwijs. Of het nu gaat over de juiste carrièrekeuzes maken, sterke punten leren kennen en in waarden omzetten, arbeidsconflicten oplossen, een nieuwe baan vinden of door het glazen plafond breken: u wordt doelgericht geholpen door Different Coaching. Ook als u nog niet weet wat u wilt, is loopbaanadvies een heel goed idee.

Wij worden erg hoog beoordeeld door onze coachees, gemiddeld met een dikke 9, hier zijn we natuurlijk erg trots op. Verder kennen wij een bijzonder hoge succesrate bij bijvoorbeeld Outplacement, ook in complexer situaties. Zo helpen wij ook professionals die last hebben van leeftijd discriminatie (50-plus) of als u al lang naar nieuwe baan aan het zoeken bent en het niet wil lukken. Ook Millennials aan het begin van hun loopbaan kunnen wij inspirerend en doelgericht helpen. Wat wil en kan ik eigenlijk?

LOOPBAANADVIES: EENMALIG OF TRAJECT

Iedere carrièresituatie is uniek. Een loopbaanadvies bij Different Coaching is daarom ook altijd uniek en specifiek op uw situatie van toepassing. Soms wordt voor een traject van meerdere weken of maanden gekozen, als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe baan. Heeft u een arbeidsconflict en wilt u advies over hoe daar mee om te gaan, kunnen één of twee afspraken voldoende zijn. Tijdens het loopbaanadvies Analyse & Advies gesprek bespreekt u dit met de Coach en Loopbaanadviseur.

TESTEN EN OEFENINGEN BIJ LOOPBAANADVIES

Wij zetten allerlei testen en oefeningen in om u op nieuwe ideeën te brengen. Zo leert u doelgericht veel meer over uzelf en wat u belangrijk vindt. Dan kunnen we natuurlijk de stap zeker maken naar bijvoorbeeld een nieuwe functie die ook echt bij u past. Een nieuwe baan vinden is al niet heel gemakkelijk, maar het gaat natuurlijk niet om zomaar een baan, maar een baan waar u echt tot u recht komt en ieder dag met veel plezier naar toe gaat.

Ontwikkel je eigen competenties

Een belangrijk deel van loopbaanadvies bij Different Coaching is het blijven ontwikkelen van iemands kwaliteiten. Het gaat dan niet alleen om werken aan uw zwakke punten, maar juist ook om het nog verder verbeteren van de dingen die u al goed doet. Stilstand is achteruitgang, dus groei is een must. Different Coaching loopbaanadvies helpt u niet alleen erachter te komen wat uw sterke en zwakke punten zijn en uw sterke punten goed te presenteren, maar ook met het verder ontwikkelen van voor u belangrijke competenties. Op verschillende gebieden hebben we veel ervaring in huis. Het kan gaan om situationeel leiderschap, time-management en planning, teambuilding, conflicthantering, gesprekstechnieken en nog veel meer.

Lees hier meer over onze diensten: SollicitatietrainingenManagement Coaching en Outplacement.
Bent u benieuwd naar wat Different Coaching voor u kan betekenen wat betreft loopbaanadvies? Neem direct contact met ons op om uw vragen te stellen en een afspraak te maken. We zijn u graag van dienst!

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.