Business Coaching - Different Coaching

Directie Coaching | DifferentCoaching.nl

Directie Coaching binnen uw onderneming of organisatie?

Welkom bij Directie Coaching, powered by Different Coaching!

In onze praktijk ontvangen wij op dit moment veel aanvragen van Directie en MT leden. Er zijn natuurlijk veel problemen ontstaan in bedrijven en organisaties door de crisis en bezuinigingen. Daarnaast is er vaak sprake van beperkte begeleiding of ondersteuning op het niveau dat nodig is. Logisch om dan een externe partij in te schakelen die met u mee kan kijken, een analyse opstelt en vervolgens samen met u een plan van aanpak opstelt en uitrolt om verbeteringen te realiseren. Het is iedere keer mooi om te zien hoe snel dit kan gaan, en hoe prettig het is om op uw niveau advies en training te verkrijgen.

Waar draait Directie Coaching om?

Directie Coaching kan gaan om meerdere zaken. Misschien bent u op zoek naar persoonlijk coaching voor het verbeteren van uw persoonlijke competenties. Ook kan het hier gaan om inhoudelijke directie problematiek. Visie en Strategie bijvoorbeeld, Sales verbeteringen, Kosten besparingen, Team performance verbeteringen of zelfs het aannemen van nieuwe geschikte medewerkers of managers. Organisatieadvies speelt vrijwel altijd een centrale rol.

Wij werken met een inspirerende, vrouwelijke CEO die vanuit de praktijk deze vakgebieden beheerst. Daarnaast heeft zij veel Coachende, Psychologische en Trainingservaring, die zij zeer succesvol in verschillende omgevingen (Bedrijfsleven & Industrie, Zorg, Universiteiten) toepast.

Wilt u kennismaken met Directie Coaching?

Dat kan natuurlijk. Wij staan u graag te woord. Neemt u daarvoor rechtstreeks contact met ons op!

Warme groet,

Judith Migchels
Directeur/Eigenaar Different Coaching