Vitaliteit_en_Levensstijl_Eindhoven

Vitaliteit & levensstijl coaching

Vitaliteit en levensstijl coaching bij Different Coaching

Ben jij een professional die lange dagen maakt en die zich helemaal inzet voor het bedrijf waar je werkt? Dan weet je dat het belangrijk is om naast je werk een gezond, ontspannen leven te lijden. Als je de stress uit je werk meeneemt naar huis, dan zul je merken dat je minder energie krijgt en dat zowel je prive- als je professionele leven hier onder gaan leiden. Het is niet voor iedereen even makkelijk om met genoeg vitaliteit een levensstijl te hanteren. Bij Different Coaching helpen we je hier graag bij. Wij hebben de ervaring om ervoor te zorgen dat jouw leven naast je werk net zo enerverend of rustgevend is als jij maar wilt!

ALLES VOOR EEN VITALE LEVENSSTIJL

Een goede loopbaan is voor veel mensen heel belangrijk. Er wordt nog eens uit het oog verloren dat het daarbij misschien wel net zo belangrijk is om naast het werk ook een goed leven te leiden. Een leven waar je voldoening uit kunt halen en waar je oprecht van kunt genieten. Dit zijn zaken die we wel eens uit het oog verliezen. Dit gaat dan ten koste van je vitaliteit, maar ook van het plezier dat je dagelijks beleeft. Wij helpen je graag om dat plezier en die vitaliteit weer terug te vinden. Different Coaching heeft professionele coaches voor je klaarstaan die vol enthousiasme met je aan de slag gaan.

Maak een afspraak of stel uw vragen online:

AAN DE SLAG MET EEN VITALE LEEFSTIJL

Als jij ook volgens een vitale leefstijl wilt leven, dan raden we je aan om hier eens contact over op te nemen met ons. Samen met jou bekijken we dan hoe we ervoor gaan zorgen dat jij meer uit je leven gaat halen. We stellen samen een Coaching Plan op, aan de hand waarvan we ook meteen bekijken hoeveel sessies er nodig zijn om jou daar te brengen waar je wilt zijn. Als je wil werken aan een vitale leefstijl, dan zul je jezelf hier wel voor in moeten zetten. Er zijn inspanning en discipline nodig, maar wij gaan er voor zorgen dat jij jouw doel gaat bereiken. Een vitale levensstijl hoeft zeker geen utopie te zijn!

Meer weten over onze coaches?
Als jij meer wil weten over onze coaches en onze manier van training, neem dan vooral contact met ons op. We staan klaar om je te helpen op vele verschillende gebieden. We zijn niet alleen maar experts op het gebied van een vitale leefstijl, maar ook bijvoorbeeld als talentcoach, burn-out coach, personal coach, loopbaan coach en nog veel meer. Hier vind je een schat aan informatie over op onze website, maar we staan je ook graag persoonlijk te woord. Samen met jou gaan we ervoor zorgen dat jij straks beter in je vel zit en dat je meer uit je leven gaat halen.

Klik verder naar onze diensten: loopbaanbegeleidingpsychologische ondersteuning

Video’s

Over coaching

Over Leiderschap en Lef

Different Coaching

Creative Business Talks

“Mijn & mijn team’s performance is enorm verbeterd, dankzij Coaching”.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over
Different Coaching? Bekijk onze klantreacties.