Executive_Coaching

Executive Coaching

Als u op zoek bent naar Executive coaching (Bestuur, MT en Directie Coaching), een externe sparring partner op hoog niveau, dan bent u bij Different Coaching aan het juiste adres. Bij ons krijgt u onder andere coaching van Judith Migchels, een gedreven Global General Manager en CEO. Zij werkte in Azië, de VS en Europa als bestuurder voor multinationals, waaronder Shell en DSM, voordat zij haar eigen bedrijf ‘Different Coaching’ oprichtte. Zij is een gedreven Thought Leader en Executive, met veel internationale ervaring. Als Global General Manager en Executive Coach reist zij over de gehele wereld om bedrijven, Executives en organisaties te ondersteunen. Daarnaast is Judith een internationale expert op het gebied van Talent Management.

Different Coaching richt zich verder op Loopbaan-, Management-, en Bedrijfscoaching en ondersteunt medewerkers, bedrijven en organisaties om hun persoonlijke, team en business performance te verbeteren.

Verfrissend

Het wordt door onze klanten als zeer verfrissend ervaren: Executive coaching bij Different Coaching. Executive coaching betekent bij ons meedenken zonder te oordelen, optreden als sparring partner en adviseren op basis van zware leidinggevende en bestuurservaring. Executive coaching is coaching op het hoogste niveau, voor managers en leiders op het hoogste niveau.

EXECUTIVE COACHING: ZOWEL WERKINHOUDELIJK ALS PERSOONLIJK

Omdat Different Coaching ook beleidsplannen en andere strategische documenten opstelt, kunt u de expertise van Different Coaching gebruiken om zelf  uw beleidsmatige ideeën en problematiek te bespreken en te toetsen. Ook kunnen team performance, inspirerend Leiderschap of Operational Excellence onderwerpen van sessies zijn. U kunt uw strategie bespreken met een onafhankelijke professional en eventueel een second opinion verkrijgen. Verder besteden wij veel aandacht aan de Executive als persoon. Met welke uitdagingen heeft hij/zij te maken? Weet hij/zij persoonlijke stress levels op tijd te neutraliseren? Soms kan men ook te maken krijgen met burnout verschijnselen of overspannenheid, waarbij kundige begeleiding snel verder kan helpen. Ook die begeleiding leveren wij, volledig op maat. Zo wordt Executive coaching een klankbord, zowel inhoudelijk als ook persoonlijk. Inspirerend en altijd resultaatgericht.
Lees hier meer over onze diensten: BedrijfscoachingLoopbaanbegeleiding, of Outplacement.

Maak een afspraak of stel uw vragen online:

 

 

Volledig onafhankelijk

Veel cliënten zijn erg positief over de diensten van Different Coaching. Different Coaching haalt het beste in mensen naar boven door kritisch te zijn, mee te denken en expertise en optimisme aan te reiken. En dat altijd onbevooroordeeld en onafhankelijk. Wij worden door onze clienten beoordeeld met een dikke 9. Dit wordt onafhankelijk gecontroleerd. Hier zijn we natuurlijk erg trots op.

Bedrijf verkopen? Of nieuwe keuzes maken in uw Loopbaan?

Wilt u als Executive uw Bedrijf verkopen of heeft u het Bedrijf al verkocht en staat u voor nieuwe keuzes in uw werkende leven? Ook dan is het prettig om met een Executive Coach te overleggen. We kunnen al uw opties bekijken en bepalen welke keuze u het beste kunt maken. Mocht u het Bedrijf verkopen, dan is het daarna natuurlijk ook prettig om uw leven waardevol te kunnen inrichten. Werk kan dan een mogelijkheid zijn, misschien wilt u wel opnieuw ondernemen, of kunt u iets betekenen op de Universiteiten of bij Start-ups. Wij hebben een groot netwerk en kennen de mogelijkheden erg goed.

Interesse in Executive coaching bij Different Coaching? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk verder onze social media, en maak bijvoorbeeld een connectie op LinkedIn.

Het kantoor van Different Coaching zetelt in Eindhoven, maar wij maken afspraken door heel Nederland en zelfs internationaal. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Video’s

Over coaching

Over Leiderschap en Lef

Different Coaching

Gerelateerde artikelen

“Mijn & mijn team’s performance is enorm verbeterd, dankzij Coaching”.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over
Different Coaching? Bekijk onze klantreacties.