DGA_Coaching_en_Begeleiding_Business_en_MT_Coaching

Business & MT coach

Ook als u voor uw onderneming een resultaat gerichte, inspirerende Business & Directie Coach zoekt, dan kan Different Coaching u helpen. Jarenlange ervaring in de gebieden Global General Management (Directie & Bestuur), HR Management, Sales & Marketing en Operations Management in nationale en internationale omgevingen is direct voor handen. Wij werken in het Bedrijfsleven en de Industrie, maar eveneens voor Overheid en Semi-Overheid, in Ziekenhuizen, Scholengemeenschappen, Hogescholen & Universiteiten en in het Bankwezen.

Wij hebben een ‘proven trackrecord’ in het begeleiden van hogeropgeleide professionals gedurende hun gehele Loopbaan, in het succesvol begeleiden van reorganisatie en herstructurering, implementeren van team performance verbeteringen, het continu versterken van MT’s, Directie teams & Maatschappen, en het optimaliseren van Leiderschap en Werkgeluk in organisaties. Hiernaast zijn wij sterk in Sales en Manufacturing verbeteringen, Sales & Operations Excellence.

Wij geven verder Performance en Business Workshops en Trainingen. Dit kan variëren van Strategie en Werkgeluk sessies, tot bijvoorbeeld een Gesprekstechnieken Training of Team Performance Workshop. Zie hiervoor ook onze Werkwijze.

Grote en kleine opdrachten worden door uw Business Coach succesvol en doelgericht aangepakt!
Mochten wij u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken.
Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Maak een afspraak of stel uw vragen online:

 

 

Onder andere:

Video’s

Over coaching

Over Leiderschap en Lef

Different Coaching

Creative Business Talks

“Mijn & mijn team’s performance is enorm verbeterd, dankzij Coaching”.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over
Different Coaching? Bekijk onze klantreacties.