Herstructurering

Gaat u een herstructurering doorvoeren binnen uw organisatie? Een gedreven vrouwelijke CEO met internationale trackrecord bij multinationals als Shell en DSM staat klaar om de herstructurering te begeleiden. Different Coaching kan u aangeven hoe u uw organisatie effectiever en efficiënter in kunt richten (organisatieadvies), maar kan ook outplacement trajecten opzetten wanneer er sprake is van gedwongen ontslag. Herstructurering betekent voor Different Coaching vaak het opzetten, begeleiden en uitvoeren van het gehele verandertraject.

Herstructurering is onderdeel van Change Management

Herstructurering is een vaak zeer belangrijk onderdeel van het benodigde Change Management. Wie er ervaring mee heeft, weet hoe moeilijk het is om werknemers enthousiast te krijgen voor benodigde veranderingen. Bij iedere herstructurering  zijn er altijd voor- en tegenstanders. Different Coaching heeft ook oog voor de tegenstanders van een herstructurering, en zorgt ervoor dat de weerstand tegen verandering zo laag mogelijk wordt. Van Co-Creation (samen veranderen en hervormen) tot Reorganisatie.

Outplacement

Bij herstructurering kunnen divisies worden samengevoegd, verantwoordelijkheden worden verschoven en soms zelfs bedrijfsonderdelen worden afgestoten. Niet zelden gaan er bij herstructurering banen verloren. Dit is vaak een zeer lastig punt voor bedrijven. Zij willen hun loyale medewerkers niet zomaar op straat zetten. Een outplacement traject maakt daarom altijd deel uit van een solide plan bij een reorganisatie. Outplacement is de beste manier om medewerkers te helpen snel een nieuwe baan te vinden na een herstructurering. Different Coaching is u graag van dienst bij het opzetten van outplacement trajecten. Neemt u daarvoor direct contact met ons op.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Groepscoaching

Gerelateerde artikelen

kantoor Different Coaching

Duurzame Inzetbaarheid

Borgen van arbeidsparticipatie: begin op tijd! Duurzame inzetbaarheid…

Gouden regels Brainstormen

Bij elke organisatie zijn patronen ingesleten die van invloed…

Thuiswerken en productiviteit

Werk je vanuit huis? Dan kan het moeilijk zijn om heel de tijd…

Succesvol thuiswerken!

Thuiswerken bespaart u de ergernis van files, u wordt productiever…