LOOPBAANBEGELEIDING

Bent u op zoek naar inspirerende, resultaatgerichte professionele loopbaanbegeleiding?
Different Coaching Eindhoven biedt de loopbaanbegeleiding die u zoekt!
Different Coaching is vernieuwend en onderscheidt zich door middel van Coaches met zware leidinggevende- en bestuurservaring, naast de benodigde Coaching en Psychologische achtergrond. Wij worden door onze coachees enorm goed beoordeeld, met een dikke negen, hier zijn we natuurlijk erg trots op. Dit wordt verder ook onafhankelijk gecontroleerd. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of maak nu uw afspraak voor een Intake of Workshop.

Een Coach inschakelen voor loopbaanbegeleiding is voor veel mensen een logische stap. Dat zijn bijvoorbeeld medewerkers of managers die twijfelen aan hun huidige baan, ambitieuze professionals die verder willen doorgroeien of vrouwen die door het glazen plafond willen breken. Deze professionals worden tijdens de loopbaanbegeleiding geholpen keuzes  te maken, zichzelf verder te ontwikkelen, zichzelf beter te presenteren en/of profileren, een nieuwe baan te vinden of een eventueel arbeidsconflict op te lossen. Een goede baan vinden, die ook perfect bij je past, is in deze tijd helemaal niet meer gemakkelijk. Dan is het prettig om met een onafhankelijke expert te overleggen om een Loopbaanplan op maat te kunnen maken.

ONDERWERPEN BIJ LOOPBAANBEGELEIDING

Er zijn echter ook professionals die niet zeker weten of loopbaanbegeleiding voor hen van toepassing zou kunnen zijn. ‘Is het wel iets voor mij?’ Voor deze mensen zetten wij de onderdelen van loopbaanbegeleiding van Different Coaching nog eens op een rijtje:

  • ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’ – Op zoek naar je eigen kwaliteiten en wensen
  • Hoe presenteer ik dat? – Leer je eigen kwaliteiten en wensen goed onder woorden brengen, middels CV optimalisatie en sollicitatietraining
  • Waar vind ik een nieuwe uitdaging? – Jouw Coach helpt je bij het zoeken naar een nieuwe baan
  • Hoe ga ik de contractonderhandeling in? – Zo krijg je wat je zoekt!
  • Hoe verbeter ik mijn huidige competenties? – Blijf jezelf ontwikkelen
  • Hoe kan ik conflicten constructief oplossen? – Als er sprake is van een conflict binnen het team of arbeidsconflict met het management
  • Hoe ga ik door het glazen plafond? – Speciaal voor vrouwelijke professionals

Welke onderdelen van loopbaanbegeleiding precies aan bod komen, ligt volledig aan de persoon en zijn/haar situatie. Alle trajecten worden bij ons volledig op maat gemaakt, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. We doen dit in een uitgebreid Analyse & Advies gesprek waarin we je alles uitleggen wat we voorstellen, zodat je precies tevoren weet wat het Coachingstraject voor je kan betekenen.

TALENTEN BIJ LOOPBAANBEGELEIDING DOOR DIFFERENT COACHING

Wij zijn een expert op het gebied van Talent Management en Talent Development. Dat betekent dat we altijd zeer uitgebreid zullen stil staan bij jouw Talenten en wat dit voor jouw waarde kan betekenen. Weet jij waar je goed in bent? Gebruik je deze Talenten ook optimaal op dit moment? Wat voel je als je echt met jouw Talenten kunt werken? Om achter jouw Talenten te komen gebruiken we allerlei oefeningen en indien gewenst testen, daarnaast ook een uitdagende en inspirerende gesprekstechniek. We maken vaak gebruik van een uitgebreide Competentietest, waarna je de rapportage ook mee naar huis krijgt. Het koppelen van Talenten aan geschikte uitdagingen is vervolgens natuurlijk een belangrijk onderdeel van ons vak. Hoe kun je jouw sterke punten het beste in de markt inzetten?

Interesse in loopbaanbegeleiding van Different Coaching?
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk. Verder geven wij Workshops en Trainingen bij bedrijven, universiteiten en instellingen.

Terug naar de homepage.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.