Loopbaanbegeleiding

Bent u op zoek naar inspirerende, resultaatgerichte professionele loopbaanbegeleiding?
Different Coaching Eindhoven biedt de loopbaanbegeleiding die u zoekt!
Different Coaching is vernieuwend en onderscheidt zich door middel van een Coach met zware leidinggevende- en bestuurservaring, naast de benodigde Coaching en Psychologische achtergrond. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of maak nu uw afspraak voor een Intake of Workshop.

Een Coach inschakelen voor loopbaanbegeleiding is voor veel mensen een logische stap. Dat zijn bijvoorbeeld medewerkers of managers die twijfelen aan hun huidige baan, ambitieuze professionals die verder willen doorgroeien of vrouwen die door het glazen plafond willen breken. Deze professionals worden tijdens de loopbaanbegeleiding geholpen keuzes  te maken, zichzelf verder te ontwikkelen, zichzelf beter te presenteren en/of profileren, een nieuwe baan te vinden of een eventueel arbeidsconflict op te lossen.

Er zijn echter ook professionals die niet zeker weten of loopbaanbegeleiding voor hen van toepassing zou kunnen zijn. ‘Is het wel iets voor mij?’ Voor deze mensen zetten wij de onderdelen van loopbaanbegeleiding van Different Coaching nog eens op een rijtje:

  • ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’ – Op zoek naar je eigen kwaliteiten en wensen
  • Hoe presenteer ik dat? – Leer je eigen kwaliteiten en wensen goed onder woorden brengen, middels CV optimalisatie en sollicitatietraining
  • Waar vind ik een nieuwe uitdaging? – Jouw Coach helpt je bij het zoeken naar een nieuwe baan
  • Hoe ga ik de contractonderhandeling in? – Zo krijg je wat je zoekt!
  • Hoe verbeter ik mijn huidige competenties? – Blijf jezelf ontwikkelen
  • Hoe kan ik conflicten constructief oplossen? – Als er sprake is van een conflict binnen het team of arbeidsconflict met het management
  • Hoe ga ik door het glazen plafond? – Speciaal voor vrouwelijke professionals

Welke onderdelen van loopbaanbegeleiding precies aan bod komen, ligt volledig aan de persoon en zijn/haar situatie.

Interesse in loopbaanbegeleiding van Different Coaching?
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk. Verder geven wij Workshops en Trainingen bij bedrijven, universiteiten en instellingen.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen