Different Coaching is onderscheidend!

Onze slogan is: ‘You have to be different, to make a difference’. Dat geldt natuurlijk ook voor Bureau Different Coaching zelf. Wij onderscheiden ons heel duidelijk in de markt door uitsluitend te werken met zeer ervaren WO-opgeleide Coaches, geaccrediteerd door de branche organisaties Noloc en de internationale Association of Career Professionals International (ACPI), aangesloten bij de Nobco en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC), met een groot netwerk. Deze Coaches hebben allen zware (internationale) Bestuurs- en Management ervaring en komen uit de praktijk, zodat zij alle vakgebieden en problematiek zelf goed kennen, ook inhoudelijk meteen met excellente expertise kunnen ondersteunen, en verder weten waar directie en managers op letten bij het selecteren van de juiste medewerkers en loopbaanmanagement. We kennen dan ook een hoge succesrate bij onze opdrachten! Want om extra waarde te kunnen toevoegen aan ondernemingen, managers en werknemers moet je anders zijn.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2, door onze coachees!

Coaching Plan, Different Coaching Eindhoven

Aan het begin van ieder contact wordt een Coaching Plan opgesteld, waarbij eveneens wordt aangegeven hoeveel sessies nodig zullen zijn.

Het tarief van Different Coaching voor particulieren bedraagt €89/per sessie van 45 minuten, excl. BTW (losse afspraak). Daarnaast is een gereduceerd tarief voor studenten mogelijk. Voor bedrijven, instellingen, en Executive Coaching is het tarief €109/per sessie van 45 minuten, excl. BTW.

Vanzelfsprekend werken wij ook met vaste totaal budgetten, indien gewenst.
Vaak zijn er slechts enkele afspraken nodig om het gewenste resultaat te bereiken.
Uw werkgever kan deze kosten in veel gevallen vergoeden, wij zullen u daar actief bij van dienst zijn. Dit geldt zeker ook in het geval van een arbeidsconflict, outplacement of reorganisatie. Verder kunnen kosten van de belasting aftrekbaar zijn. Vraag hier naar bij uw belastingadviseur.

Online of telefonisch contact en begeleiding is eveneens mogelijk.
Daarnaast geven wij ook Workshops en Trainingen bij bedrijven, universiteiten en instellingen. Dit kan variëren van Strategie en Marketing sessies, tot bijvoorbeeld een Sales Training of Team performance Workshop. De Trainingen worden in overleg op maat gemaakt en kunnen ook in het Engels worden gegeven (zie ook onze Blog).
Enkele voorbeelden:
★ Must Wins!
★ Team performance verbetering,
★ Career Check, Loopbaanbegeleiding voor medewerkers,
★ Loopbaanbegeleiding voor ambitieuze vrouwelijke professionals,
★ High Potential Workshop,
★ Business Consult, Business Coaching Workshop,
★ Outplacement Workshop,
★ Expatriate Workshop,
★ Studenten Workshop, ‘Op zoek naar mijn eerste baan’

Ga voor meer informatie naar Contact.
Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden.

Bekijk ook onze Privacy Policy

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen

Onze nieuwste Coaching animatie is live gegaan!

https://youtu.be/uHdG2GJeaBw

4 redenen waarom iedereen EHBO en reanimatie moet kunnen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op je werk. Elke seconde…

15 slechte gewoontes waarmee je best definitief stopt

Waar we allemaal goed in zijn, is beloven dat we onze slechte…