Werkwijze

Onze slogan is: ‘You have to be different, to make a difference’. Dat geldt natuurlijk ook voor Bureau Different Coaching zelf. Wij onderscheiden ons heel duidelijk in de markt door te werken met zeer ervaren WO-opgeleide Coaches, geaccrediteerd door de branche organisaties Noloc en de internationale Association of Career Professionals International (ACPI), aangesloten bij de Nobco en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC), met een groot netwerk. Deze Coaches hebben zware (internationale) Bestuurs- en Management ervaring en komen uit de praktijk, zodat zij alle vakgebieden en problematiek zelf goed kennen, ook inhoudelijk meteen met excellente expertise kunnen ondersteunen, en verder weten waar directie en managers op letten bij het selecteren van de juiste medewerkers en loopbaanmanagement. We kennen dan ook een hoge succesrate bij onze opdrachten! Want om extra waarde te kunnen toevoegen aan ondernemingen, managers en werknemers moet je anders zijn.

Coaching plan

Aan het begin van ieder contact wordt een Coaching Plan opgesteld, waarbij eveneens wordt aangegeven hoeveel sessies nodig zullen zijn.

Weet je misschien nog precies welk type professionele Coaching voor jou geschikt is? Of kun je jouw coachingsvragen nog niet heel helder formuleren? Dat is geen probleem. We nodigen je graag uit voor een eerste zogenaamd Analyse & Advies gesprek, waarin we samen de exacte onderwerpen en jouw behoeftes van de Coaching bepalen.

Tarieven

Het tarief van Different Coaching voor particulieren bedraagt €109/per 45 minuten, excl. BTW (losse afspraak duurt 1.5 uur, enkel voor eerste Analyse & Advies gesprek). Voor bedrijven, instellingen, en Executive Coaching is het tarief hiervoor €149/per 45 minuten, excl. BTW.

Vanzelfsprekend werken wij daarna met vaste totaal budgetten, indien gewenst.
Vaak zijn er slechts enkele afspraken nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Uw werkgever kan deze kosten in veel gevallen vergoeden, wij zullen u daar actief bij van dienst zijn. Dit geldt zeker ook in het geval van een arbeidsconflict, outplacement of reorganisatie. Verder kunnen kosten van de belasting aftrekbaar zijn. Vraag hier naar bij uw belastingadviseur.

Online of telefonisch contact en begeleiding is eveneens mogelijk.
Daarnaast geven wij ook Workshops en Trainingen bij bedrijven, universiteiten en instellingen. Dit kan variëren van Strategie en Marketing sessies, tot bijvoorbeeld een Sales Training of Team performance Workshop. De Trainingen worden in overleg op maat gemaakt en kunnen ook in het Engels worden gegeven (zie ook onze Blog).

Enkele voorbeelden

★ Must Wins!
★ Team performance verbetering,
★ Career Check, Loopbaanbegeleiding voor medewerkers,
★ Loopbaanbegeleiding voor ambitieuze vrouwelijke professionals,
★ High Potential Workshop,
★ Business Consult, Business Coaching Workshop,
★ Outplacement Workshop,
★ Expatriate Workshop,
★ Studenten Workshop, ‘Op zoek naar mijn eerste baan’

 

Onze ge-update Privacy en Corona virus policy, vindt u op onze website. Evenals onze algemene voorwaarden.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.