Management_Coaching

Management Coaching

Wilt u dat u en uw werknemers zich constant blijven ontwikkelen en dat ze het beste uit zichzelf halen? Wilt u dat uw organisatie optimaal presteert, zo efficiënt en effectief mogelijk? Wilt u zelf het beste uit uzelf halen, en u continu blijven verbeteren met de nieuwste technieken en inzichten? De Management Coach van Different Coaching heeft niet alleen de juiste trainingen op het gebied van coaching en (bedrijfs)psychologie gevolgd, ook heeft de Coach jarenlange (internationale) ervaring als Bestuurder en Directeur in het bedrijfsleven en binnen organisaties. Actuele thema’s bij Management coaching zijn onder andere: individuele en team performance versterking, situationeel leiderschap, conflicthantering, stress reductie, Beleidsplannen & Strategie en Change Management. Different Coaching werkt in het Bedrijfsleven en de Industrie, maar eveneens voor Overheden, Universiteiten, Ziekenhuizen, Scholengemeenschappen en het Bankwezen.

Ons kantoor is in Eindhoven gevestigd, maar wij afspraken door heel Nederland. Desgewenst zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Maak een afspraak of stel uw vragen online:

 

 

Tweezijdige coaching

De Management coaching van Different Coaching is enerzijds gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de coachee. Wat zijn de sterke en zwakke punten van de coachee? Hoe kan hij/zij zichzelf blijven ontwikkelen? In welke fase van zijn Loopbaan is hij/zij? Betreft het een beginnende Manager? Of is het een ervaren Manager die leiding moet geven aan veranderingen? Is misschien besluitvorming in teams een belangrijk onderwerp? Of het verbeteren van de Team Performance? Over al deze onderwerpen hebben wij enorm veel expertise die wij graag delen. Daarnaast is ook de inhoud van de positie van de coachee belangrijk. De coachee gebruikt de Management coaching  sessies om belangrijke en moeilijke beslissingen te bespreken. De Coach is dan een ervaren sparringpartner, die inhoudelijke zakelijke kennis gebruikt om de coachee te helpen. Zo lukt het de coachee om out of the box  te leren denken, om de dingen eens van een andere kant te bekijken en om de juiste beslissingen te nemen.

MANAGEMENT COACHING IN HET GEVAL VAN STRESS GERELATEERDE KLACHTEN

Zeker kan het ook voorkomen dat u binnen uw team of zelf als professional stress ervaart door uw drukke werkzaamheden. Gezond blijven werken is in deze tijd namelijk helemaal niet meer gemakkelijk. Professionals ervaren druk op veel verschillende manieren. Ook dan is het prettig om met een kundige Management Coach te spreken die u snel en doelgericht weer verder helpt. Wij kennen de technieken om competenties te verbeteren, dit kan bijvoorbeeld gaan om work-life balance, relativeringsvermogen, time-management, persoonlijke doelstellingen of cultuur beïnvloeding. Ook in dit gebied hebben wij een proven trackrecord dat we graag aan u voorleggen.

MANAGEMENT COACHING VOOR U

Wilt u de mogelijkheden van Management coaching eens met ons bespreken? Voor binnen uw organisatie of voor uzelf? Of wilt u een second opinion aanvragen over een Managerial onderwerp? We zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken, dan beantwoorden we graag al uw vragen. Ook als u dringende stress gerelateerde klachten heeft helpen we als Manager graag gericht weer op weg. We zijn gewend zeer snel te schakelen.

Video’s

Over coaching

Over Leiderschap en Lef

Different Coaching

Gerelateerde artikelen

“Mijn & mijn team’s performance is enorm verbeterd, dankzij Coaching”.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over
Different Coaching? Bekijk onze klantreacties.