Talent_Coaching

Talentcoach

Welkom bij de Talentcoach!

Misschien heb je je altijd al afgevraagd wat nu eigenlijk jouw talenten precies zijn? Of ben je op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan, maar vraag je je af hoe je daar jouw talenten het beste bij kunt gebruiken? Of hoe je ze goed moet omschrijven?

Dan kan de Talentcoach, powered by Different Coaching, je prima verder helpen.

Maak een afspraak of stel uw vragen online:

Wij beginnen met een zogenaamde Analyse en Advies gesprek. Hierin maken wij een Analyse van jouw profiel, beantwoorden we jouw vragen, en geven we Advies. Vervolgens maken we een Coachingsplan waarin we jouw Talenten verder gaan onderzoeken, beschrijven en we je ook leren deze talenten op de juiste manier in te zetten. We helpen je dus ook om concreet met de talenten verder aan de gang te gaan, en zelfs om de juiste vervolgstap in jouw loopbaan te bepalen rekening houdend met deze talenten. Indien gewenst ondersteunen we je daarna ook om deze stap concreet te maken.

We maken gebruik van allerlei testen en oefeningen en gesprekstechnieken om tot het juiste resultaat te komen. Een vrij complex proces dat wij zeer concreet en doelgericht hebben opgezet, zonder daarbij jouw inspiratie uit het oog te verliezen. Cliënten omschrijven de trajecten dan ook altijd als enthousiasmerend, ondersteunend en enorm leuk om te doen! Een mooi compliment natuurlijk! We kennen daarnaast een bijzonder hoge succesrate bij onze trajecten.

Heb je interesse in de adviezen van jouw Talentcoach? Aarzel dan niet om contact met ons te zoeken. Want: ‘You have to be different, to make a difference!’

Video’s

Over coaching

Over Leiderschap en Lef

Different Coaching

Creative Business Talks

“Mijn & mijn team’s performance is enorm verbeterd, dankzij Coaching”.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over
Different Coaching? Bekijk onze klantreacties.