Eigenaar

Over Judith Migchels

Judith Migchels, de oprichter van Different Coaching, heeft oorspronkelijk Scheikundige Technologie gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Daarnaast studeerde zij in de US waar zij haar Master in Business Administration en Master in Management behaalde. Zij heeft meer dan 10.000 Coachingsuren op haar naam en volgde gedurende haar loopbaan verschillende Executive Coaching, Management Coaching, Loopbaan Coaching & Assessment trainingen. Zij is daarnaast lid van Topvrouwen.nl en behoort tot het Register Loopbaanprofessionals. Ook is zij opgeleid in Arbeid- & Organisatie en Klinische Psychologie en heeft zij zich verdiept in Rationele Effectiviteits Training (RET) en Neurolinguïstisch programmeren (NLP).

Judith heeft een ‘proven trackrecord’ in de vakgebieden Global General Management/Directie & Bestuur, Sales & Marketing, en Operations Management, opgedaan binnen enkele grote multinationals waaronder Shell en DSM. Daarnaast heeft zij voor haar werk veel internationaal gereisd (USA, Europa, Azië). Zij is iemand uit de praktijk, zeer succesvol, die u gericht kan helpen met al uw vragen. Judith Migchels werkt als CEO/Global General Manager in het bedrijfsleven. Voor meer informatie, bezoek ook LinkedIn.

Judith wordt door cliënten en medewerkers geprezen vanwege haar gedrevenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Zij is een uitstekende People Manager en Inspirerende Coach, die haar sterke people skills, business en management ervaring en de (verborgen) competenties van de Coachee gebruikt om het optimale resultaat te verkrijgen. Haar persoonlijke stijl is pragmatisch en resultaat gericht. Change Management en (vrouwelijke) high potentials zijn haar specialiteiten. Een uitstekende Coach met meer dan 20 jaar ervaring, die gericht met u zal samenwerken. Zodat u uw doel snel zult bereiken!

Judith over coaching

Coaching betekent voor mij, het beste uit iemand halen. En dat is vaak veel meer dan je zelf voor mogelijk houdt! Ik heb persoonlijk in mijn carrière een aantal goede coaches mogen ontmoeten, waar ik het vak van heb geleerd. Zij waren allen zeer succesvol en dat kwam met name omdat zij hun mensen enorm wisten te inspireren en te motiveren. Daardoor kwam het beste uit medewerkers naar boven, en kon men in een team zelfs de meest ingewikkelde problemen oplossen.

Het geeft enorm veel voldoening als je iemand kunt helpen. Het vinden van de juiste baan, en daarna ook groeien in competenties en verantwoordelijkheid is namelijk in deze tijd helemaal niet gemakkelijk. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer, raken gefrustreerd omdat ze niet goed worden begeleid, en komen op de verkeerde baan terecht. Of krijgen te maken met een arbeidsconflict, reorganisatie of ziekte door de verkeerde werkomgeving.

Heel belangrijk om te weten dat je niet alleen bent. Er zijn altijd oplossingen voor handen, en een coach kan je helpen de juiste weg te kiezen en jouw performance te verbeteren. Hierbij is het fijn als je met iemand kunt werken die spreekt uit de praktijk, die zelf grote organisaties aanstuurt, veel mensen heeft begeleid en ook weet waar (HRM) Managers en Directieleden op letten bij het selecteren van de juiste medewerker.
Kan ik je helpen het juiste pad te vinden, aarzel dan niet om rechtstreeks met mij een afspraak te maken.

Judith Migchels

Ir. Judith M. Migchels, MBA, MSc.
Bureau Different Coaching 

Eigenaar Different Coaching - Judith M. Migchels

You have to be different, to make a difference

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.