Kom nu vrijblijvend kennismaken!

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een dikke 9, door onze coachees!

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven (hoofdkantoor op de iconische locatie de Parklaan!), maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk. Verder geven wij Workshops en Trainingen bij bedrijven, universiteiten en instellingen (zie ook onze Werkwijze).

Volg ons ook op Twitter of op LinkedIn

Different Coaching is onderscheidend!
Onze slogan is: ‘You have to be different, to make a difference’. Dat geldt natuurlijk ook voor Bureau Different Coaching zelf. Wij onderscheiden ons heel duidelijk in de markt door te werken met zeer ervaren WO-opgeleide Coaches, geaccrediteerd door de branche organisaties Noloc en de internationale Association of Career Professionals International (ACPI), aangesloten bij de Nobco en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC), met een groot netwerk. Deze Coaches hebben zware (internationale) Bestuurs- en Management ervaring en komen uit de praktijk, zodat zij alle vakgebieden en problematiek zelf goed kennen, ook inhoudelijk meteen met excellente expertise kunnen ondersteunen, en verder weten waar directie en managers op letten bij het selecteren van de juiste medewerkers en loopbaanmanagement. We kennen dan ook een hoge succesrate bij onze opdrachten! Want om extra waarde te kunnen toevoegen aan ondernemingen, managers en werknemers moet je anders zijn

Contact

Adres
Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Telefoon
06 – 22 39 19 43

E-mail
info@differentcoaching.nl

LinkedIn
Instagram
YouTube

Stel je vraag