Eigenaar Different Coaching - Judith M. MigchelsOutplacement Eindhoven

Welkom bij Outplacement Eindhoven!
Different Coaching verzorgt al vele jaren Outplacement in Eindhoven en verre omgeving. Wij kennen de Brainport area (een innovatief en zeer succesvol deel van Nederland) heel erg goed, ondersteunen daarnaast door heel Nederland. Cliënten noemen ons inspirerend, doelgericht en succesvol. Een mooi compliment om te krijgen!
Wij begeleiden cliënten in het complete traject, van het krijgen van ontslag tot het vinden van een nieuwe baan en zelfs een eventuele contract onderhandeling. Daar komen natuurlijk veel verschillende stappen bij kijken. Onze Outplacement wordt zowel in Workshops als ook individueel gegeven, zodat we snel het meest optimale resultaat bereiken.

Aspecten Outplacement Eindhoven

Wij besteden veel aandacht aan de volgende aspecten:
● Teleurstelling bij ontslag
Veel professionals ervaren ontslag als een zware klap. Goede professionele begeleiding is dan zeer belangrijk, wij pakken dit efficiënt en inspirerend op.
● CV Optimalisatie
Uw CV is uw visitekaartje, wij zorgen ervoor dat u zich uitmuntend presenteert.
● Unique Selling Points
Wat maakt u bijzonder? Kent u uw sterktes? Wat past er goed bij u? Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om een nieuwe baan te vinden, maar met name ook een nieuwe baan die goed bij u en uw talenten past. Hierin zijn wij de specialist.
● Solliciteren, inclusief Social Media gebruik
Een ondoorzichtige arbeidsmarkt, leeftijdsdiscriminatie en werkeloosheid. Wij trainen u om solliciteren succesvol te kunnen doen.
● Sollicitatietraining, Presentatietechnieken (lees meer..)
Training en Coaching zijn zeer belangrijk, zodat u het gewenste resultaat snel bereikt.
● Contractonderhandeling
● Begeleiden Management, HR ondersteuning
en nog veel meer..

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren professionals, die geselecteerd worden op hun inspirerende en communicatieve vaardigheden, naast de benodigde Coaching en Psychologische achtergrond. Zij hebben daarnaast zeer veel praktijk ervaring in recruitment en weten dus precies waar bedrijven en instellingen op letten bij het selecteren van de juiste medewerker.

Kantoor Coach Eindhoven

Kantoor Outplacement Eindhoven - Different Coaching

Ons kantoor ligt op werkelijk een iconische locatie, het Evoluon, in het hartje van Eindhoven, Brainport. Het Evoluon heeft alle faciliteiten, daarnaast een groot, open restaurant aan het water waar clienten fijn kunnen voorbereiden of werken, of iets kunnen eten en drinken.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan direct contact met ons op.

Terug naar de homepage.