Ja, we hebben bijgetekend!

Different_Coaching_Kantoor_Parklaan_Eindhoven

Vandaag vieren we een feestje! Inmiddels zijn we precies een jaar op ons nieuwe kantoor op de Parklaan in Eindhoven! Geweldige locatie, met veel faciliteiten, in het groen maar toch ook vlak in de binnenstad. Heerlijke collega’s en ondersteuning. Misschien ken je Lara ook al, onze nieuwe office manager?

Midden in de corona crisis hebben wij de kansen gezien en genomen en hebben we verder in Eindhoven uitgebreid. We waren natuurlijk op het Evoluon in Eindhoven een beetje uit ons jasje gegroeid. Het kantoor op de Parklaan kwam gelijktijdig beschikbaar en dit kantoor stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Hier kunnen we onder andere groepen begeleiden, voor Management en Business Coaching. Verder kunnen we hier Assessments uitvoeren en Loopbaanbegeleidingstrajecten mogelijk maken. Ook ondernemers en dga’s kennen de Parklaan goed, en stappen hier graag binnen.

We zijn super dankbaar voor alle steun van klanten, coachees en collega’s die dit mogelijk maakte. Vandaar vandaag een feestje, natuurlijk corona Proof.

Deel dit stuk

Gerelateerde artikelen

Interview met Eindhoven topman Hans Meeske over Different Coaching

Wij hebben toffe klanten!

Hans Meeske is oprichter en directeur van Holland Innovative. Het succesvolle bedrijf helpt de high tech maakindustrie in…

Judith over coaching

Contact

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken?

Reacties

Enkele reacties van Coachees, Different Coaching

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu