Nieuw Jaar, nieuwe Jij!

Zomer_Fotoshoot_Different_Coaching

Het jaar is weer begonnen!

Hopelijk gaat alles, onder de omstandigheden, goed met je en met je naasten? Wat een vreemd begin van het jaar zo, midden in een Lockdown in Nederland. Dat is anders dan we gewend zijn en toch maken we er natuurlijk het beste van. De wereld draait gewoon verder en het is gaaf te zien hoe professionals zich ook aanpassen en de digitalisering van alle bedrijven een enorme spurt maakt.

Wel begrijpen we je dat je er een beetje moe van wordt. En ook zien we dat er veel mentale problemen zijn bij professionals op dit moment. Ons advies: praat erover, dan kunnen we je helpen en zullen we je ondersteunen. Je zult zien, zo gauw je erover praat dan zet je stappen, kom in beweging!

Ook Different Coaching maakt digitaal grote stappen. We hebben een nieuwe website, met een online Community en we lanceren in Januari twee nieuwe online programma’s in onze eigen App. Een programma dat je helpt om Stress en Angst problematiek beter te leren hanteren en een groot Loopbaanbegeleiding programma, Vind je Ikigai. Deze programma’s kunnen desgewenst worden uitgebreid met FtF Coaching bij ons op kantoor, maar dat hoeft echter niet als je lekker tussendoor stappen wilt zetten in je eigen tijd en tempo.

We zijn verdere bezig met een boek dat later dit jaar zal gaan uitkomen: Lefwijf! We gaan samenwerken met de voormalig stadsdichter van Eindhoven, Merel Morre en nog veel meer..stay tuned.

Natuurlijk blijf je bij ons terecht kunnen voor persoonlijke Coaching en begeleiding. We verzorgen trajecten over Leiderschap, Competentie verbetering, Team Performance en natuurlijk Loopbaanadvies en Outplacement. Want digitalisering is mooi, maar professionele Coaching blijft uiteindelijk persoonlijk contact. En dat betekent persoonlijke sessies, met alle maatregelen, bij ons op kantoor op de mooie Parklaan.

Zie je binnenkort?

Warme groet,

Judith

Deel dit stuk

Gerelateerde artikelen

Kantoor_Different_Coaching

Ja, we hebben bijgetekend!

Vandaag vieren we een feestje! Inmiddels zijn we precies een jaar op ons nieuwe kantoor op de Parklaan…
Interview met Eindhoven topman Hans Meeske over Different Coaching

Wij hebben toffe klanten!

Hans Meeske is oprichter en directeur van Holland Innovative. Het succesvolle bedrijf helpt de high tech maakindustrie in…

Judith over coaching

Contact

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken?

Reacties

Enkele reacties van Coachees, Different Coaching

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu