performance coaching

Arbeidsconflict?

Natuurlijk nooit leuk als je met een Arbeidsconflict te maken krijgt. Het roept allerlei gevoelens van onzekerheid en vaker ook paniek op. ‘Waarom wil de werkgever niet meer met jou verder?’. ‘Wat heb je niet goed gedaan?’. ‘Hoe vind je in deze tijd weer een andere functie?’. ‘Gaat dat wel lukken, en zo niet hoe met het dan met alle maandelijkse kosten?’. Werknemers schrikken bijzonder als ze in een arbeidsconflict terecht komen.

Komt vaak voor!

Helaas gebeurt het echter bijzonder veel. Werknemers raken gefrustreerd omdat ze niet goed worden begeleid, of komen in de verkeerde omgeving terecht wat in een conflict kan resulteren. Hoewel de medewerker deze situatie nog nooit heeft meegemaakt, heeft de werkgever dit wel en dit geeft natuurlijk een bepaald soort overwicht dat dan ook wordt ingezet.

Advies bij Arbeidsconflict

Ons advies bij een Arbeidsconflict: zit niet bij de pakken neer en onderneem meteen actie. Het is verstandig een jurist te raadplegen. Daarnaast is het heel verstandig om je bij een Outplacement Bureau of Loopbaanbegeleider te melden, zodat je  goed en weloverwogen door kunt naar een veel betere en interessante functie! Want zo gaat dat namelijk bij Different Coaching. Zodat je uiteindelijk zult zeggen: ‘Het was even geen leuke tijd, maar ik heb er veel van geleerd en een nog veel betere baan aan overgehouden!’

Kunnen we je helpen?

Aarzel dan niet om contact te zoeken. We horen graag van je!

Warme groet,

Judith Migchels