De beste versie van jezelf!

Wie je bent dat straal je uit, dus wees de beste versie van jezelf! Tobber of topper? Glazen plafond of carrièreboost?
Vanaf nu ben je klaar met excuses verzinnen en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Maak nu zelf het verschil en geef je carrière vleugels! Met Coaching bouw je in drie stappen een sterk eigen merk en kies je voor meer plezier en energie in je werk. Het is de oplossing voor de ondernemende vrouw die bewust werkt aan haar persoonlijke groei en zingeving. Je rekent af met onzekerheden en richt je op je talenten en waarden. Voel je passie, ontdek je innerlijke kracht en laat zien en horen wat jou uniek maakt.

Met je eigen Succesdagboek leer je strategisch gebruik te maken van jouw kracht. Gedurende drie maanden bepaal je je levensdoel, benoem je talenten, kernwaarden én schaduwzijden en definieer je je statement. Door zelf keuzes te maken, kiezen anderen voor jou. Ervaar je authentieke IK en ontwikkel de beste versie van jezelf!

Judith Migchels is expert in het zichtbaar maken van waarden. Met haar bedrijf Different Coaching werkt ze aan de groei van mensen en organisaties. Bevlogen laat ze in haar trainingen, workshops en lezingen de energie stromen. Ondernemende mensen die het verschil willen maken krijgt ze vakkundig in beweging. Ze brengt het beste in hen boven en leidt hen naar zichtbaar succes.

Items

 1. Succes in je leven
 2. Eigenwaarde
 3. Ambitie
 4. Focus
 5. Zelfverwerkelijking
 6. Personal Branding
 7. Bepaal je merk
 8. Definieer je branding statement
 9. Bouw je eigen merk
 10. ZEN en ZIN en de tien valkuilen
 11. Presenteren
 12. Netwerken
 13. Social media
 14. Pitchen
 15. Publiceren

Recensie(s)
Hoe komt het toch dat niet iedere vrouw weet waar zij goed in is? Wat is de reden waarom niet iedere vrouw zichzelf waardeert en dat aan anderen laat zien? En waarom voelt niet iedere vrouw zich echt verantwoordelijk voor haar leven en haar eigen carriere?

Om antwoord te krijgen ging Judith Migchels op zoek naar succesvolle vrouwen, die werk met van alles combineren en die het beste in zichzelf en anderen naar boven halen. In drie stappen leert zij vrouwen hun eigen kracht en waarde te onderkennen.

De eerste stap is de fundamenteelste: bedenken wat je wilt bereiken in je leven en met hoeveel succes. Het gaat daarbij om onder meer eigenwaarde, ambitie, de juiste focus en zelfverwerkelijking. De tweede stap heeft het onderzoeken van je eigen merk als thema: welke talenten sluiten aan bij behoeften van de markt? Hoe zit het bijvoorbeeld met personal branding, hoe definieer je branding statement en wat zijn belangrijke valkuilen? Stap drie maakt jouw beste versie zichtbaar. Jezelf presenteren, netwerken, gebruik maken van social media, pitchen en publiceren. Een traject besluit je met het Succesdagboek waarin je strategisch gebruik leert maken van je eigen kracht.

Dat dagboek houd je drie maanden bij. Concreet, stimulerend en geeft veel handvatten.