Talent Coach - Different Coaching

Help! Ik zoek een Coach in Eindhoven!

Hoe vind ik een goede Coach?

Op zoek naar een goede Coach, wordt deze vraag ons erg veel gesteld. ‘Ik ben op zoek naar doelgerichte ondersteuning, maar hoe vind ik nu een Coach die bij mij past?’. Natuurlijk een erg goede vraag. Er zijn namelijk veel partijen die Coaching aanbieden, en soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Wij, van ‘Different Coaching’ in het centrum van Eindhoven, vinden dat Coaching moet gaan om expertise en inspiratie. Allereerst moet de Coach zeer veel expertise hebben in het gebied waar jij advies in nodig hebt. Hij of zij moet getraind zijn in verschillende technieken en ook tools die je verder kunnen helpen. Een helikopter-view is hierbij noodzakelijk. Wij hebben enkel Coaches in dienst met zware leidinggevende en bestuurservaring, juist omdat ‘het er overheen kunnen kijken’ zo belangrijk is bij iedere coachee. Zeker bij een Loopbaan. Op die manier kan een Coach jou een richting wijzen waar je zelf nog niet eerder aan hebt gedacht. Dan moet een Coach natuurlijk getraind zijn als Inspirator. Je moet nieuwe ideeën en inspiratie kunnen opdoen en dat kan bij Coaches met dat bijzondere talent.

Als je je verdiept in de achtergrond van de Coach die je op jouw zoektocht tegenkomt, dan weet je al snel of hij of zij voldoet aan deze standaarden. Kijk ook eens op Social Media van het betreffende Bureau, spreekt dit je aan? Vervolgens zul je bij het eerste contact merken dat je meteen ‘een klik’ hebt. En dan kun je stappen zetten en jouw doelstellingen bereiken.

Kijk maar eens rond op onze website en laat ons weten wat je vindt.
We horen graag van je!

Terug naar de homepage.