teamcoach

Ondernemingsraad Coaching

Dit is een van de activiteiten van Different Coaching, dat inmiddels ook een specialisme is geworden. Bijzonder leuk om te doen omdat er veel expertise bij komt kijken. Als Trainer en Coach, maar ook als inhoudelijke deskundige op het gebied dat nodig is, zoals bijvoorbeeld VeranderManagement.

Hoe werkt Different Coaching?

Wij zijn actief binnen het Bedrijfsleven en de Zorg bij Coaching, begeleiding, Training en Opleiding van Ondernemingsraden. In deze tijd krijgt de OR vaker te maken met complexe problematiek. Zo kan er sprake zijn van een Transitie of Reorganisatie proces, waarbij belangrijke instemmingen- en advies aanvragen moeten worden beoordeeld. Dan is het natuurlijk heel goed als de OR zich laat adviseren door een deskundige senior OR adviseur. Maar ook als bijvoorbeeld de team performance van de OR moet worden verbeterd, als de visie en de missie van de OR niet duidelijk zijn, of als er een OR moet worden opgericht.

Judith Migchels over Ondernemingsraad Coaching:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=V88eX0u0wUU&feature=em-share_video_user” width=”320″ height=”210″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ hd=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

 

Divers, met brede expertise

Onze adviseurs werken door heel Nederland en zijn breed georiënteerd door uitstekende expertise binnen verschillende vakgebieden. Regelmatig spreken zij organisaties in de verschillende sectoren om succesvol aan te geven wat Ondernemingsraad Coaching voor hen kan betekenen.

Persoonlijk stel ook ik ons graag aan u voor!

Warme groet,

Judith Migchels