Sollicitatietraining Eindhoven

Bent u op zoek naar een baan? Sollicitatietraining Eindhoven (Different Coaching) kan u helpen met het gehele sollicitatietraject. Van uw CV opstellen tot solliciteren, van uzelf presenteren tot de contractonderhandeling. Na de training kunt u uw sterke punten benoemen, uzelf goed presenteren, uw netwerk activeren om vacatures te vinden, vacatures doorgronden en heeft u een perfect CV.  Als het nodig is wordt er ook aandacht besteed aan gespreksvaardigheid. De sollicitatietraining is individueel, dus welke onderdelen wel en niet aan bod komen verschilt per persoon. Het opstellen van uw CV is slechts het begin en vrijwel nooit voldoende om uw droombaan te verkrijgen. U moet uzelf ook kunnen presenteren en aantonen dat u zich blijft ontwikkelen.
De Coach
De sollicitatietraining bij Different Coaching wordt gegeven door een zeer ervaren Coach. De Coach heeft zelf vaak aan de sollicitatietafel gezeten (vrijwel altijd aan de werkgeverskant) en kent daardoor alle ins & outs van een goed sollicitatietraject.
Sollicitatietraining  Eindhoven expertise
Het belangrijkste van een sollicitatietraject is dat u uw goede eigenschappen leert  benoemen en deze professioneel leert presenteren. Bij Different Coaching is veel expertise aanwezig, zodat u uw gespreks- en presentatie-vaardigheden leert verbeteren samen met uw sollicitatietraining Coach.
Wilt u meer weten over sollicitatietraining van Different Coaching? We helpen u graag door een training op maat te verzorgen. Neem direct contact met ons op, dan beantwoorden we uw vragen.
Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.
Terug naar de homepage.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!


Deel dit stuk

Gerelateerde artikelen

Loopbaan en continue verandering

Moderne werknemer moet openstaan voor verandering Er wordt steeds meer verwacht van werknemers. Ze moeten specialistisch zijn, multi-inzetbaar…

Judith over coaching

Contact

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken?

Reacties

Enkele reacties van Coachees, Different Coaching

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu