LIFE COACH EINDHOVEN

Welkom bij Life Coach Eindhoven!

Different Coaching introduceert een nieuwe service in het begin van 2013! Life Coaching!
Steeds meer Hogeropgeleiden krijgen te maken met kwesties en vragen van persoonlijke aard. ‘Doe ik het werk waar ik goed in ben?’, ‘Word ik hier gelukkig van?’, ‘Wat zijn mijn talenten?’, ‘Leef ik gezond?, ‘Hoe moet ik omgaan met dit conflict of probleem?’. In dat geval is het prettig om met een professional zal op een rijtje te kunnen zetten en een nieuwe aanpak aan te leren of inspiratie op te doen. Wij hebben bijzonder veel expertise in huis en zetten persoonlijke gesprekken, brainstorm sessies, testen, zelf-reflectie technieken en nog veel meer in om u naar het juiste resultaat te brengen. Hierbij richten wij ons specifiek op Hogeropgeleiden (HBO, WO) omdat deze doelgroep vaak met zeer specifieke problematiek en druk te maken krijgt.

Er zijn altijd oplossingen voor handen en een goede Life Coach kan u helpen de juiste keuzes onderbouwd te maken.
Vaak begeleiden wij mensen een bepaalde tijd heel intensief, maar blijft er ook daarna een band bestaan waardoor je altijd opnieuw op een vertrouwde coach kunt terugvallen.

NLP COACH

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) of Cognitieve technieken kunnen ook ingezet worden bij Life Coaching. Onze Coach kent de Psychologie goed en helpt u op een prettigere en gezondere manier naar uzelf en de wereld te kijken. Zo kunt u ieder probleem beter aanpakken en ook oplossen. En dat doet u uiteindelijk helemaal zelf! Dit kan bijvoorbeeld specifiek worden ingezet bij burn-out verschijnselen of overspannenheid, maar ook bij onzekerheid of een negatief zelfbeeld.

GEZOND LEVEN

Een belangrijk aandachtspunt in ieder traject zal zijn Gezond Leven, zowel voor uw geest als ook voor uw lichaam. Zijn alle zaken bij u goed in balans? Waar zouden wij kunnen verbeteren? Wij werken samen met organisaties die ook op dit gebied zeer goede intensieve ondersteuning kunnen leveren.

Terug naar de homepage.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu