I’m the creator of my own happy life!

Loopbaanadvies_eindhoven

Dat klopt natuurlijk! Je creëert je eigen leven, en dat is maar goed ook. Wel kan het complex zijn, ingewikkeld en zijn er allerlei uitdagingen. Ook mag je leren dat je het nooit alleen doet. Er zijn veel anderen om je heen, die worstelen met dezelfde type zaken, en je kunt altijd om hulp vragen. Er zijn altijd oplossingen te bedenken voor vrijwel ieder probleem.

Different Coaching is specialist op het gebied van begeleiding van professionals gedurende hun loopbaan. Je kunt met allerlei zaken te maken krijgen, en dan is het fijn om met een neutrale, kundige buitenstaander te spreken en te sparren. Je kunt te maken krijgen met wrijving op het werk, een conflict of zelfs ontslag, maar ook juist met groei en keuzes die je mag maken. Ook mag je je tijdens je loopbaan continu blijven verbeteren en blijven groeien en dat doe je door middel van opleidingen en trainingen, maar ook door middel van competentie of performance coaching of bijvoorbeeld management coachingstrajecten.

We krijgen heel vaak de vraag wat je dan precies doet in deze coachingssessies. Een leuke vraag en daar gaan we graag verder op in. Het is continu helemaal op maat, dus de inhoud van iedere sessie hangt af van wat jij ter sprake wilt brengen. En we hebben vervolgens allerlei instrumenten, loopbaan gericht of competentie gericht, die we inzetten om je verdere stappen te laten maken of meer inzicht te geven. Zo kunnen we het hebben over perfectionisme, of time-management uitdagingen. Of het verbeteren van jouw management kwaliteiten of het helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Ook voeren we assessments uit, zodat je nog een beter inzicht krijgt in wie je bent en hoe je dit het beste kunt inzetten.

Super leuke trajecten en wij hebben echt geweldige klanten. Die we ook allemaal langere tijd blijven volgen. Zo bouw je aan je eigen professionele netwerk. Regelmatig zijn er initiatieven of evenementen waarvoor we gericht klanten uitnodigen. We zetten vaker onze klanten in het zonnetje. Volg ons maar eens op social media, dan zie je het zelf.

Iets voor jou? We horen graag van je!

Deel dit stuk

Gerelateerde artikelen

Interview met Eindhoven topman Hans Meeske over Different Coaching

Feedback Coachee

Vanaf moment één voelde ik mij op mijn gemak bij Different Coaching. Fijn om samen te praten over…

Judith over coaching

Contact

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken?

Reacties

Enkele reacties van Coachees, Different Coaching

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu