Negatief zelfbeeld, onzekerheid en Loopbaan

Een negatief zelfbeeld, onzekerheid en jouw loopbaan

Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Dat is het principe van performance coaching. Toch is dit niet altijd even eenvoudig, zeker niet als je kampt met onzekerheid of negatieve gevoelens over jezelf. Het lukt je dan niet altijd om de regie te nemen in je bestaan. Daarom kan het helpen om een coachingstraject te volgen bij Different Coaching. Daardoor kom je meer in je kracht te staan en lukt het jou om anders naar jezelf te kijken. Lees snel verder als dit jouw interesse heeft en je graag mooie stappen voorwaarts wilt zetten.

De invloed van een negatief zelfbeeld op jouw loopbaanontwikkeling
Het leven vormt je soms op een manier die je niet zelf uitkiest. Je wordt geboren in een gezin en daarnaast zijn er ook allerlei externe factoren die jouw bestaan beïnvloeden. Dit is helaas niet altijd positief en dit kan ervoor zorgen dat je onzeker wordt of worstelt met een negatief zelfbeeld. Zonder dat je het jezelf vaak bewust bent, heeft dit ook impact op je loopbaan. Je laat misschien gemakkelijk over je heen lopen of je durft niet je eigen inbreng te tonen op de werkvloer. In zo’n situatie kan loopbaanbegeleiding jou helpen om meer over jezelf te ontdekken en het anders aan te pakken op de werkvloer.

De voordelen van loopbaanbegeleiding bij onzekerheid
Wat levert performance coaching of loopbaanbegeleiding je nu eigenlijk op? Wij als Different Coaching zetten de voordelen voor je uiteen:

– Je krijgt handvatten aangereikt om het verleden voorgoed een plekje te geven.
– Je leert om het verleden je bestaan van nu niet te laten domineren.
– Performance coaching laat jou op een andere manier omgaan met je onzekerheid.
– De tools van Different Coaching zorgen ervoor dat jij sterker wordt en je onzekerheid afneemt.
– Het coachingstraject stimuleert jou om stappen te zetten in je loopbaan, kansen te pakken en jezelf structureel te ontwikkelen.

Sta in je kracht met een coachingstraject
Wil je het verleden voorgoed achter je laten of er op een andere manier mee leren omgaan? Dan is een traject met coaching zeker iets voor jou. De professionals van Different Coaching helpen jou graag om vrede te sluiten met jezelf. Zelfs als dit voor jou onmogelijk voelt, wil dit niet zeggen dat het onmogelijk is. Laat ons jou daarom begeleiden in een succesvolle verandering. Stuur ons een mailtje voor het inplannen van een afspraak of bel ons tijdens kantoortijden. Wij komen graag met jou in contact