LOOPBAANCOACH

Heeft u behoefte aan een Loopbaancoach om samen met u richting te geven aan uw carrière? Of denkt u aan een Loopbaancoach om u te helpen moeilijke beslissingen te nemen? Een professionele Loopbaancoach van Different Coaching heeft veel ervaring, niet alleen in coaching, maar ook in het bestuur van groepen & organisaties en in de praktijk op de werkvloer. Different Coaching in Eindhoven biedt al jaren met succes deze zeer complete manier van coaching. Wij kennen een bijzonder hoge succesrate bij onze opdrachten, en onze coachees houden gedurende hun loopbaan vaak fijn contact met ons. Dat is natuurlijk een groot compliment om te krijgen.

Wat doet een Loopbaancoach van Different Coaching? De Coach:

  • Helpt u uw sterke punten te herkennen, ontwikkelen en presenteren
  • Geeft u loopbaanadviezen, helpt vacatures te vinden en te solliciteren
  • Houdt u een spiegel voor, bijvoorbeeld door competentie testen uit te voeren, zoals de Belbin teamrollen test
  • Geeft u ondersteuning als u in een arbeidsconflict terecht komt
  • Leert u hoe u door het glazen plafond kunt breken
  • Leert u hoe u een succesvolle contractonderhandeling voert
  • Maakt gebruik van NLP technieken als u uw performance wilt verbeteren, of last heeft van een negatief zelfbeeld en onzekerheid
  • Ondersteunt bij het verbeteren van uw Work-Life balance

TALENT ONDERZOEK BIJ DE LOOPBAANCOACH

Wij zijn de expert op het gebied van Talent Management en Talent Development in Nederland. Talenten zijn een belangrijk onderdeel van wie u bent. Het zijn uw unieke sterke punten en het geeft bijzonder veel plezier als u deze talenten werkelijk kunt gebruiken en in kunt zetten op uw werk. Dan ontstaat er Flow, waar professionals met veel passie doen wat ze goed kunnen en echt van waarde zijn voor anderen. Loopbaancoaching bij Different Coaching besteedt altijd veel aandacht aan uw Talenten, ook gaande verdere ontwikkeling van deze sterke punten. Mocht het bij u gaan om het vinden van een nieuwe uitdaging, dan is Talent onderzoek vanzelfsprekend onderdeel van ieder traject.

STRESS EN LOOPBAANCOACHING

Het kan ook gebeuren dat u stress gerelateerde klachten krijgt, een mogelijke burnout situatie of overspannenheid. Ook dan kunnen wij u uitstekend helpen. Stress reductie passen wij vaak toe bij verschillende type loopbaancoaching vragen. We kunnen u helpen beter uw grenzen te bepalen, uw work-life balance werkelijk structureel te verbeteren of werkelijk iets te gaan doen dat goed bij u past. Voorkomen is namelijk natuurlijk beter dan achteraf genezen.

Zoals u ziet zijn de taken van een Loopbaancoach bij Different Coaching zeer divers. Welke onderdelen van coaching echt aan bod komen is per coachee verschillend. De Loopbaancoach en de coachee bepalen samen welke onderdelen van coaching van toepassing zijn. Want coaching is altijd maatwerk. Al onze trajecten worden volledig op maat gemaakt, zoals u  ook waardeert.

Maak een afspraak met de Loopbaancoach

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Different Coaching of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te stellen of een afspraak te maken. We leggen u graag persoonlijk uit hoe we werken en zijn u graag van dienst.

Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven, maken wij afspraken door heel Nederland. Ook zijn online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.