Loopbaanontwikkeling en Ontwikkeladvies

Veel HRM-erg vragen op dit moment om ons advies bij Loopbaanontwikkeling van hun medewerkers. Dat maken we graag heel concreet.

Loopbaanontwikkeling en Ontwikkeladvies, een super interessant thema.
Wij kunnen je op de volgende manier ondersteunen:
  • A&A gesprek in combinatie met een online Talenten-Competentie test inclusief 360 graden feedback, uitgebreide rapportage en een telefonische feedback sessies met HR of leidinggevende. Dit is interessant bij Selectie zoals we maar dit is zeker ook interessant intern. Naar aanleiding van een Assessment kan de leidinggevende natuurlijk een POP gesprek met de medewerker voeren en een POP maken.
  • Wij hebben verder ook een LeiderschapsAssessment (en specifiek Sales Assessments of Ondernemer Assessments), als je specifiek nog wilt kijken naar Leiderschap. Dit gebeurt volledig online, weer in combinatie met een A&A gesprek en rapportage, feedback.
  • Verder hebben we ook LoopbaanAssessments, dit kijkt dus specifiek naar de Loopbaan van een professional, wat wil ik, wat kan ik. Deze Tool is zeker ook geschikt voor hoger en  lager opgeleiden, uitgebreide rapportage en ook weer in combinatie met A&A
  • Wij kunnen ook volledige Assessments uitvoeren om bijvoorbeeld HBO/WO niveau te bepalen, mocht je dat voor een medewerker interessant vinden.
  • Verder kunnen we Vitaliteitschecks voor de gehele organisatie doorvoeren, of Duurzame Inzetbaarheidsscans. Deze laatste moet je eigenlijk sowieso altijd voor alle oudere medewerkers doen.
  • Voor HRM kun je ons inzetten op halve dag basis om met je mee te kijken naar bepaalde plannen, of met je te overleggen over HRM Strategie. We kunnen ook een dag samenwerken om ale jouw vragen vanuit HRM of medewerkers ontwikkeling uitgebreid te beantwoorden.
  • In het geval van begeleiden van Werk naar Werk of Outplacement weet je al wel dat wij dit veel doen? Ook in het geval van Ziekte. Zowel bij hoger maar natuurlijk ook voor lager opgeleiden. We kunnen medewerkers ArbeidsmarktAssessments afnemen en hen abonneren op een zeer goede Beroepen en Vacature Database waardoor de succesrate heel hoog is. Daarnaast hen persoonlijk begeleiden
  • Ook aan de Psychologische kant kunnen we goed helpen, mocht dit bij jullie spelen. Wij zijn getraind in RET en ACT, beiden manieren (A&O Psychologie) om professionals te helpen met Stress problematiek.