Opnieuw een fantastisch jaar voor Different Coaching

We zitten vlak voor de zomer, en toch kunnen we het nu al zeggen. Dit wordt opnieuw een fantastisch jaar voor Different Coaching! Het is het eerste halve jaar erg druk op kantoor geweest, en daarnaast ook in Nederland bij Bedrijven en Organisaties waar wij Trainingen en Coachingstrajecten hebben verzorgd. Inmiddels met 19 Coaches en daarnaast de benodigde financiële en administratieve ondersteuning op kantoor. En dit binnen een periode van 5 jaar, enorm snel gegaan!

Professionals vragen mij vaak wat nu het geheim is van dit succes van Different Coaching.

Ik denk dat het met name komt door onze mensen! Allemaal bijzonder veel passie voor het vak en ieder een zeer uitgebreide en zware expertise vanuit de praktijk, waardoor we cliënten snel en succesvol kunnen helpen hun doelen te bereiken. Dit kan gaan om het vinden van een nieuwe baan of bijvoorbeeld Outplacement, maar het kan ook gaan om het ontdekken van jouw talenten, of het verbeteren van competenties. Voor Managers en Executives zijn wij een van de enige partners in Nederland die de benodigde expertise in huis hebben om hen te begeleiden. Dat kan naar mijn mening alleen maar als je zelf Bestuurder of Executive bent, en daarnaast alle benodigde Coaching en Psychologische opleidingen hebt gevolgd. Wij besteden dan ook bijzonder veel aandacht aan de strenge selectie van onze medewerkers.

Coaching wordt steeds populairder in Nederland, vooral ook omdat veel medewerkers hun individueel opleidingsbudget hiervoor kunnen inzetten. Dat betekent dat het vaak geen enkele kosten voor een werknemer met zich meebrengt, en maar beperkte kosten en vooral hoge opbrengsten voor de werkgever.

Kunnen we jouw vragen verder beantwoorden of ben je geïnteresseerd in een gesprek met een van onze Coaches, bel ons dan gerust.

We horen graag van je.

Warme groet,

Judith Migchels, MD Different Coaching