Budgetten voor Loopbaanbegeleiding

Het wordt ons vaak gevraagd. Wat is nu een geschikt budget voor Loopbaanbegeleiding? Hoeveel kost nu professionele Coaching bij een geaccrediteerd bureau?

Een hele goede vraag, we begrijpen dit natuurlijk. Omdat we heel transparant willen zijn in onze branche kun je in onze webshop een overzicht zien van een aantal geselecteerde diensten en bijbehorende prijzen. Zo zie je dat professionele begeleiding niet heel duur hoeft te zijn en betaalbaar is voor iedereen. We maken ook alles geheel op maat, zo betaal je nooit teveel. Wel vraagt het een investering in jezelf, die moet durven en willen maken. Als je ergens wilt komen, moet je in jezelf durven te investeren. Zeg nou zelf, er bestaat geen betere investering.

Binnen jouw bedrijf of Organisatie zijn allerlei mogelijkheden voor vergoeding van de kosten, dit geldt natuurlijk ook voor zzp-ers en Ondernemers. Bij studenten ondersteunen vaak de ouders, nooit een probleem. En verder kunnen de kosten van de belasting aftrekbaar zijn, vraag hiernaar bij jouw belastingadviseur. We praten graag heel open met coachees over de mogelijke kosten. En we proberen ons ook altijd aan jouw wensen aan te passen. We geven verder eerlijk aan wat wel kan, en ook wat niet kan. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Verder zijn bij ons altijd alle kosten inbegrepen. Er komt nooit een onverwachte rekening achteraan.

Kunnen we je verder helpen, zoek dan zeker eerst even telefonisch contact. We leggen graag een en ander uitgebreid aan je uit.

Sectoren_en_klanten_Different_Coaching