Glazen plafond, hoe breek ik er doorheen?

Heb je het gevoel dat er sprake is van een glazen plafond binnen het bedrijf of de organisatie waarin je werkzaam bent? Lukt het jou maar niet om promotie te maken boven een bepaald niveau en heb je geen idee hoe je dit bespreekbaar maakt en/of aanpakt? Met een coachingstraject van Different Coaching is er veel mogelijk, zelfs als er sprake is van een onzichtbare grens of zelfs meerdere grenzen. Door het volgen van zo’n traject bereik je vaak meer dan je vooraf dacht. Reden genoeg om je aan te melden voor een intake of coaching sessie.

Performance coaching: jouw doel als uitgangspunt
De basisregel van performance coaching is dat ieder individu verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen succes in een bedrijf of organisatie. Of je nu beter wilt functioneren, effectiever je rol wenst in te nemen of dat je streeft naar een andere functie bij je werkgever, met deze vorm van coaching kun je ongekend veel bereiken. Je haalt hiermee namelijk het maximale uit je carrière en dit is uiteraard in jouw eigen voordeel. Het is de ideale coaching vorm voor onder meer werknemers, leidinggevenden en managers.

Management coaching voor managers en ondernemers
Wil je als ondernemer of manager je werknemers motiveren om het maximale uit zichzelf te maken? Zorg dan dat jij het voortouw neemt door je aan te melden voor management coaching. Er wordt enerzijds ingezet op persoonlijke ontwikkeling, maar verder wordt er ook gekeken naar wat er speelt binnen het team en wat jij kan doen om het functioneren van je werknemers te verbeteren. Zo wordt het toch mogelijk om met jouw team door het glazen plafond heen te breken en de beoogde resultaten te realiseren. Resultaten zijn vaak al binnen een kort tijdsbestek zichtbaar en meetbaar.

Meld je aan voor coaching en doorbreek onzichtbare grenzen
Ben je het glazen plafond meer dan zat en wil je nu echt die ene stap zetten om je carrière dé impuls te geven die het nodig heeft? Volg dan een coachingstraject bij Different Coaching en ontdek wat jou in de weg staat om je doel te bereiken. Tijdens het traject haal je het beste uit jezelf en geef je vorm aan je eigen succes. Het is prettig dat er altijd oplossingen voor handen zijn en alleen daarom is het zinvol om een intake te plannen bij Different Coaching. Pak de telefoon of stuur een e-mail en plan die benodigde afspraak.