Werkgids Brainport Eindhoven

Je mensen zijn je bedrijf. Een menselijk kapitaal dat aandacht en zorg verdient. Kun jij daarbij ondersteuning gebruiken? Dan staan de professionals van Different Coaching graag voor je klaar.

Different Coaching is het bedrijf van ir. Judith Migchels, gevestigd aan de Parklaan in Eindhoven. Het onderscheidt zich door een team aan gedreven en betrokken vakmensen, die allemaal deskundigen zijn, met een bewezen en zwaar (internationaal) trackrecord. Denk aan voormalig CEO’s, bestuurders of ondernemers die nu graag hun kennis willen delen en exact weten hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat. Experts die vanuit de praktijk professioneel Manage- ment & Career Coach zijn geworden en dus niet enkel op theoretische basis werken.

Bij Different Coaching kunnen werknemers of ondernemers zichzelf ontwikkelen, los van de organisatie. Zowel zij als de Coaches – waar ze bij aankloppen voor persoonlijke ontwikkeling, Loopbaan Coaching, een Assessment, stress en burn-out begeleiding of Outplacement – hebben overeenkomsten. Het zijn hoger opgeleide professionals die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen die hun potentieel optimaal willen benutten, die willen werken vanuit talent en die hun competenties willen verbeteren. Het blijkt dat veel mensen helemaal niet precies weten waar ze nou echt goed in zijn.

Het ontdekken van die talenten is dan ook een belangrijk onderdeel van de Coaching trajecten bij Different Coaching. Want zodra je weet waar je talenten liggen of je valkuilen beter begrijpt, ben je veel beter in staat om – bijvoorbeeld – een team aan te sturen, werkconflicten op te lossen of ondernemersproblemen aan te pakken.

Deel dit stuk

Gerelateerde artikelen

Interview_met_onze_klanten

Wij hebben TOP klanten!

Altijd al eens meer willen weten over hoe wij nu professionals begeleiding gedurende hun Loopbaan? Wat zeggen klanten…

Judith over coaching

Contact

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken?

Reacties

Enkele reacties van Coachees, Different Coaching

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu