NLP COACH EINDHOVEN

Welkom bij NLP Coach Eindhoven, verzorgt door Different Coaching!

Wij verzorgen individuele NLP sessies of NLP Workshops. Een zeer belangrijk onderdeel van NLP zijn de zogenaamde cognitieve technieken die ook in de Psychologie bij bepaalde behandelingen worden toegepast. Deze Cognitieve Technieken zijn niet gemakkelijk aan te leren, maar als je het eenmaal beheerst zul je het effect onmiddellijk merken. Dit kan worden toegepast bij een negatief zelfbeeld, lichte depressie, overspannenheid of zelfs burn-out. Maar ook bij veel andere situaties kan het bijzonder nuttig zijn om deze technieken te beheersen. Onze Senior Coach heeft bijzonder veel expertise en ervaring, en helpt u graag verder.

NLP TRAJECTEN

NLP maakt, indien gewenst, een onderdeel uit van een Coachingstraject. Het is zeer goed te gebruiken tijdens Loopbaan en Management Trainingen. Ook bij het verwerken van teleurstellingen, bijvoorbeeld bij Outplacement, een Arbeidsconflict of Ontslag, wordt NLP succesvol toegepast.

WORKSHOP

Iedere Workshop wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Omdat iedere situatie en vraag anders is. Wij werken samen met Bedrijven, Universiteiten en Instellingen, waar de Workshop on site kan worden gegeven.

Heeft u interesse in een NLP traject of Workshop van Different Coaching, neem dan nu contact met ons op.
We horen graag van u!

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.