NLP Coach Eindhoven

Welkom bij NLP Coach Eindhoven, verzorgt door Different Coaching!

Wij verzorgen individuele NLP sessies of NLP Workshops. Een zeer belangrijk onderdeel van NLP zijn de zogenaamde cognitieve technieken die ook in de Psychologie bij bepaalde behandelingen worden toegepast. Deze Cognitieve Technieken zijn niet gemakkelijk aan te leren, maar als je het eenmaal beheerst zul je het effect onmiddellijk merken. Dit kan worden toegepast bij een negatief zelfbeeld, lichte depressie, overspannenheid of zelfs burn-out. Maar ook bij veel andere situaties kan het bijzonder nuttig zijn om deze technieken te beheersen. Onze Senior Coach heeft bijzonder veel expertise en ervaring, en helpt u graag verder.

NLP Trajecten

NLP maakt, indien gewenst, een onderdeel uit van een Coachingstraject. Het is zeer goed te gebruiken tijdens Loopbaan en Management Trainingen. Ook bij het verwerken van teleurstellingen, bijvoorbeeld bij Outplacement, een Arbeidsconflict of Ontslag, wordt NLP succesvol toegepast.

Workshop

Iedere Workshop wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Omdat iedere situatie en vraag anders is. Wij werken samen met Bedrijven, Universiteiten en Instellingen, waar de Workshop on site kan worden gegeven.

Heeft u interesse in een NLP traject of Workshop van Different Coaching, neem dan nu contact met ons op.
We horen graag van u!

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen

Volg bij ons een Happy Brein Training!

Bij ons kun je in het najaar Happy Brein Trainingen volgen.…

Studiekeuze in tijden van COVID

Heel belangrijk nu, studiekeuze voor veel toekomstige studenten.…

Waarom wil je je doelen bereiken?

Doelen zijn ze lastig te stellen? Of toch niet? Wat kun je zelf…

6 to-do's om 7:30 ’s ochtends

Nee, succes tover je niet zomaar uit je hoed. Al hebben de…