WAT IS TEAMCOACHING?

Teamcoaching is het proces waarbij het nemen van gezamenlijk eigenaarschap voor teamontwikkeling en de resultaten daarvan worden gestimuleerd door een Coach. Binnen een organisatie heeft een team bepaalde doelstellingen die bijdragen aan het het algemene proces binnen het bedrijf. Het verantwoordelijkheidsgevoel van dit team bepaalt in grote mate de effectiviteit van het werk dat gedaan wordt. Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel betekent onder andere dat er snel en effectief gereageerd moet worden op (potentiële) problemen, er goede afspraken moeten worden gemaakt binnen het team en dat er goed moet worden gecommuniceerd en gerapporteerd.

Met behulp van Teamcoaching wordt het besef dat een goede samenwerking en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel het werken in een team waarde en betekenis geven verder ontwikkeld. Er wordt hierbij gefocust op de vragen: wat willen we met ons team bereiken en hoe gaan we dat realiseren?

WAT BIEDT DIFFERENT COACHING U?

Wij werken door heel Nederland met in-house begeleiding of Coaching Workshops in combinatie met individuele Coachingstrajecten. Een professionele Management- en Executive/Business Coach zal u hierbij begeleiden. Er zal worden gekeken naar wat uw ambities of doelen zijn, wat uw en uw Team’s zwakkere punten zijn en wat de tools zijn om deze aan te pakken en te verbeteren. Training en advies staan hierbij centraal; dus niet alleen woorden, maar ook daden! Daarbij is optimisme van uiterst belang, want optimisme zorgt voor enthousiasme bij klanten, een stimulerend werkklimaat en geeft daarnaast ruimte voor creativiteit en ideeën. Hierbij wordt de realiteit natuurlijk in het oog gehouden, waardoor de juiste challenge ontstaat.

Wij verzorgen onder andere de volgende Workshops & Trainingen:

 • Must Wins!
  Weet u al exact wat uw doelen zijn voor het komende jaar? En weten uw medewerkers het? Zonder duidelijk gedragen doelen, geen resultaten. Bent u zich daar voldoende van bewust?

 • Change & Performance verbetering
  Veranderen begint met een gezonde challenge en meer inzicht! Hoe ziet uw Team eruit? Is het evenwichtig opgebouwd? Wat mist u? Worden een ieders talenten voldoende benut?

  Waar wilt u naar toe, dan gaan we dat samen bereiken!

 • High Potential Workshop
  U heeft zeker speciale medewerkers waarvan u veel verwacht. Ook in de toekomst. Deze medewerkers verdienen extra aandacht en begeleiding. Een High Potential Workshop geeft hen extra inspiratie en steun, en verbetert de persoonlijke effectiviteit van High Potential medewerkers.

 • Outplacement Workshop
  Helaas kunt u te maken krijgen met een reorganisatie of outplacement. Het juiste bureau kan u helpen met een doeltreffende Workshop zodat uw medewerkers snel op weg gaan naar hun vervolgstap. Bijzonder effectief!

Meer weten over Teamcoaching?

Heeft u vragen over Teamcoaching of gewoon behoefte aan meer informatie wat Different Coaching precies voor u en uw Team kan betekenen? Stel deze dan online op onze contact pagina of maak direct geheel vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu