Een Coachingstraject kado!

Ken je dat? Een goede bekende geeft een feestje en je hebt geen idee wat je voor die persoon nu weer eens zult meenemen. In deze tijd, waarin veel mensen alles al hebben is dat ook moeilijk geworden. Maar..ervaringen kun je nooit genoeg krijgen. En die zijn fantastisch om te geven!

We zien het bij ons op kantoor op dit moment vrij veel. Professionals die ons benaderen om een Coachingstraject, of een gedeelte daarvan, of een Coachingsgesprek aan een ander kado te doen. Ik vind dat een erg leuk idee en wij werken er dan ook graag aan mee.

Zo zie je een goede vriend worstelen met zijn loopbaan, en wil je hem eens gericht van goed advies voorzien. Of wil je een vriendin helpen haar talenten te ontdekken door middel van een talenten test. Of misschien wil je iemand helpen aan een nieuwe baan, of bij een arbeidsconflict. Er zijn natuurlijk ontzettend veel coachingsmogelijkheden.

Je kunt dit mogelijk maken voor ieder budget, want ook bij kleine budgetten kunnen we natuurlijk advies geven. En je geeft iemand een ervaring kado, en inspiratie. Persoonlijk kan ik me geen mooier kado voorstellen!