Healthy Living

Healthy Living is een onderwerp dat bij Coaching veel aan bod komt. Met name als je competenties wilt verbeteren of volgende stappen wilt maken in jouw loopbaan. Maar natuurlijk ook na een burn-out of arbeidsconflict. Wij helpen deze professionals in een op maat gemaakt traject snel weer op weg.

Bij Healthy Living komt veel kijken. Natuurlijk gaat het over voeding en beweging, maar ook over stress reductie en vertrouwen op jezelf. Ook Competentie verbetering komt dan veel aan bod en cognitieve technieken. Wij mensen zijn namelijk behoorlijk complexe wezens. Lichaam en geest werken continu heel nauw met elkaar samen. En de ene kant beïnvloedt de andere zeer.

Dus carrière maken doe je echt niet in een ongezond lichaam, of je zult vrij snel tegen jouw eigen grenzen aanlopen. De meeste zware bestuurders weten dit maar al te goed. En ons brein heeft de juiste voeding en aansporing nodig, op een dagelijkse basis, om te goed te kunnen presteren. Zo is beweging essentieel voor een goede functie van het brein (niet alleen het lichaam), iets dat veel professionals zich niet voldoende realiseren.

Je kunt enorme stappen maken als je met deze materie aan de slag gaat. Wij maken hier op maat gemaakte plannen voor, waarmee jouw doel goed en efficiënt wordt behaald. Kijk maar eens wat je in korte tijd kunt bereiken!