Coach Eindhoven, Coaching Eindhoven - Different Coaching

Hoe bereik ik Flow?

Ervaar en blijf in de Flow

Flow? Je hoort het vaak maar wat houdt dit eigenlijk in? Welnu, het is de situatie waarin maximale prestaties samenvallen met maximale betrokkenheid. Je vliegt. Je zit helemaal in je comfortzone, bent gefocust en helder as nooit tevoren. Bezieling en passie winnen het van de factor tijd. Nooit eerder voelde je zoveel inspiratie.

Flow
Een dergelijk gevoel ervaren in je werk is iets waar iedereen nadrukkelijk naar op zoek is. Optimale betrokkenheid voelen en geweldig presteren lukt echter vaak alleen als je werk doet dat je ook écht leuk vindt. Vanzelf word je door de werkzaamheden in die flow gebracht en de voldoening na gedane arbeid is echt ongeëvenaard. Moe van je werk? Welnee, je krijg er juist energie door.

Motivatie
Het jezelf zo goed voelen overkomt je, althans dat denken de meeste mensen. Niets is echter minder waar want je kunt jezelf aanleren om dit gevoel op te roepen. Als je in staat bent dit gevoel te creëren dan kan dit voor grote veranderingen zorgen. Alleen in deze staat besef je wat nou eigenlijk je intrinsieke motivatie is om bepaalde dingen te doen, te beseffen wat je leven zin geeft en belangrijk; je ervaart vooral heel veel meer plezier in het werk wat je doet. Daarnaast ben je bijzonder creatief en ook erg productief.

Zoektocht
Zaak is om te weten welke omstandigheden helpen dat speciale gevoel op te roepen. Zeker is dat factoren als jezelf tijd en ruimte geven om inspiratie op te doen, het regelmatig opzoeken van rust en ruimte en stil staan bij je dromen, verlangens en ambities aspecten zijn die echt helpen. Doen waar je goed in bent en je ervaart dat de tijd vliegt en soms is het in de zoektocht naar die jezelf en een beter gevoel goed de controle eens los te laten en ook eens een keer niet heel erg je best doen. Zorg bovendien dat je voldoende uitdaging ervaart en al je vaardigheden onderkent en optimaal benut.

Coachingstraject

Als je nou echt niet weet wat je kwaliteiten dan precies zijn, dan kan een loopbaantrainer je competentie coaching aanbieden. Middels competentie coaching kom je er achter waar je écht goed in bent. Ben je op zoek naar dat heerlijke gevoel maar twijfel je over je baan en je carrière? Een coachingstraject kan je helpen weer op het juiste spoor te komen. En dat juiste spoor bezorgt je vroeg of laat ook dat werkelijk fantastische gevoel.