Asperger en jouw Loopbaan

Asperger kan veel invloed hebben op keuzes in en de ontwikkeling van je loopbaan. Bij Asperger draait het veel om logica en snelle informatieverwerking. Sociale omgangsregels zijn daarin minder belangrijk. Dit maakt het soms lastig om een goede balans te vinden op de werkvloer én in de werkzaamheden die je verricht. Toch wil je juist ook met deze vorm van autisme plezier hebben in je leven en je job. Een coachingstraject kan jou helpen je leven op de rit te krijgen, juist ook in je werk. Different Coaching helpt je daarom graag op weg middels coaching op maat.

De zin van loopbaanbegeleiding
Asperger is een van de vormen van autisme spectrum stoornis. Dit maakt omgang met anderen soms lastig. Hoewel er niets mis is met je intelligentie, is het voor jou niet gemakkelijk om vriendschappen of relaties aan te gaan. Dit heeft natuurlijk ook zijn impact hoe je omgaat met je collega’s. Wat dat betreft is loopbaanbegeleiding bij deze aandoening zeker geen slecht idee. Je krijgt tools en handvatten aangereikt van een deskundige en dit zorgt ervoor dat jij met meer plezier naar je werk toe gaat.

Waarom volg je een coachingstraject?
Het is om meerdere redenen interessant je aan te melden voor een coaching traject bij Different Coaching. Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

– Tijdens de coaching ontdek je meer over jezelf en waarom je op een bepaalde manier naar zaken kijkt.
– Je ontvangt begeleiding in het creëren van een aangename werkplek voor jezelf.
– Je leert beter omgaan met aanpassingen in je werkomgeving.
– Jouw unieke karakter, ambities en dromen komen aan bod. Je verkent dit met een coach met als doel je talenten optimaal in te zetten voor je werkgever.

Meld je aan voor loopbaanbegeleiding
Worstel jij met deze vorm van autisme en lukt het je maar niet om grip te krijgen op je loopbaan? Wil je er meer uithalen dan er tot nu toe inzit, maar lopen er voor jou de nodige beren op de weg? Meld je dan aan voor een coachingstraject bij Different Coaching. Juist door zo’n traject leer je meer over jezelf en hoe je je kwaliteiten kunt inzetten op de werkvloer. Gedurende het gehele traject staat een loopbaanbegeleider jou met raad en daad terzijde. Dit resulteert in een aangename werkplek voor jezelf én het maximaal benutten en inzetten van je kwaliteiten.