Hoe gooi je je werkende leven echt om?

Misschien herken je dit? Je staat ‘s ochtends vroeg op om hard te gaan werken, maar het voelt niet meer prettig. Je baas heeft geen oog voor je, en je bent de hele dag bezig met deadlines en problemen. Om mensen lijkt het al lang niet meer te gaan. Je komt laat thuis, bent moe, hebt weinig tijd voor een sociaal leven naast je baan en je voelt je uitgeblust. Je partner ziet dat het niet goed met je gaat, maar weet ook niet hoe hij of zij je moet helpen. Er moet iets gebeuren, maar wat?

Kan Loopbaanbegeleiding je helpen?

Investeer in jezelf en zoek contact met een gespecialiseerd bureau dat je verder kan helpen. Je kunt een veel beter werkend leven leiden en dat verdien je ook. Je kunt het roer echt omgooien, zonder dat je daar heel consequenties (zoals een veel lager salaris) aan hoeft te verbinden. Je kunt iets gaan doen dat werkelijk bij je past.

Wat zijn jouw Talenten?

Loopbaanbegeleiding zoekt samen met je uit wat het probleem is, wat je Talenten zijn, wat je motiveert en wat er werkelijk bij je zou passen. Ook besteden we veel aandacht aan jouw mentale gezondheid, je voelt je niet goed, wat kunnen we daar meteen aan doen. We hebben allerlei technieken, oefeningen en testen om je meer inzicht in jezelf te geven en je tools aan te reiken om je onmiddellijk beter te laten voelen.

Het zijn geen fabeltjes, Coaching werkt echt!

Dit is geen fabeltje, dit doen we al meer dan 10 jaar en we zien veel coachees jaar in jaar uit zichzelf verbeteren. Het is wel ook hard werken, het komt natuurlijk niet vanzelf, je moet er ook zelf iets voor doen. Vaak is er huiswerk dat je mee naar huis neemt, en schrijf je veel om nog meer diepgang te bereiken.

Sommige coachees geven aan dat ze na enkele sessies van een 2 naar een 9 zijn gegaan. Fantastisch resultaat natuurlijk! Anderen hebben leuke nieuwe passen de banen gevonden, in fijne nieuwe organisaties. Vaak in een heel andere richting dan ze oorspronkelijk dachten. Er is echt ontzettend veel mogelijk, laat je informeren!